“Stegarii” din Blãgesti, întãriri la show-ul TV : pãrintii “Vulpitei” vor si ei vedete!

CRONICA UNUI BÂLCI ANUNTAT… Blãgestiul face cale bãtutã la Antena 1! Desi sunt multi cei care strigã cã nu-i mai vor la televizor pe vasluieni, cãci fac audiente enervant de mari la “Acces Direct”, sotii Stegaru nu doar cã nu se urnesc din loc, dar primesc si întãriri din satul devenit deja celebru! Tatãl Veronicãi s-a dus si el la televiziune, chipurile, ca sã salveze “Vulpita”, din mâinile…. fiorosului Viorel. Bãrbatul s-a fãcut foc si parã dupã ce Veronica si-a pus unghii false la salon si a îmbrãcat o rochie rosie, marca Sonia Trifan. “Nu te-ai enervat, Viorele, când umbla neîngrijitã si fugea de-acasã cu toti bãietii, dar te-ai supãrat acum cã are rochie rosie”, a intervenit moderatoarea. Dincolo de scenele care atrag audienta ca un magnet pentru emisiunea de la Antena 1, telespectatorii au sesizat mãrturisirea tatãlui “Vulpitei”: “nu am mai fost niciodatã la Bucuresti”. “Vedeti de ce se uitã toatã tara la ei, ca la mirul lumii? Pentru cã ei vin de pe altã planetã. Si câti vasluieni de-ai mei n-or fi asa, care nu au scos capul din satele noastre, ca sã mai prindã la minte, sã nu mai fie asa naivi?!”, a scris vasluianca Tereza, pe contul oficial al emisiunii.

Place sau nu, este bine sau nu, cert e cã “Vulpita” si Viorel Stegaru sunt figurile momentului, în divertismentul TV din România. Cifrele de audientã, recent publicate, aratã cã emisiunea moderatã de Mirela Vaida înregistreazã cifre ametitoare, iar succesul se datoreazã, în principal, celor doi protagonosti din Blãgesti. Nume cunoscute în România, actori, muzicieni si moderatori TV, au fãcut tot felul de apeluri publice, ironii sau comentarii vehemente, pentru ca “Vulpita” sã fie scoasã de pe post, pentru cã “asa ceva nu trebuie prezentat la TV”. Publicul spune însã altceva: o plac pe vasluiancã, din motive care sunt încã neclare, dar care îi încurajeazã pe cei de la Antena 1 sã-i tinã acolo pe “stegari”. Mai mult decât atât, le mai vin în ajutor si alte rude din Blãgesti.

“Primarul din Blãgesti sã punã barierã, sã nu mai iasã ãstia din sat”

Râdem, glumim, dar Veronica Stegaru a fost cea care pare cã a deschis calea Blãgestiului spre capitatã, spre lumea civilizatã. Si nu neaparat într-un sens avantajos, pentru imaginea judetului. Din cauza ei, toatã tara a putut vedea la televizor sãtenii dintr-o comunã, aparent, uitatã de lume, absolventi de 8 clase, sãraci, în cocioabe fãrã curent electric, etc. În asemenea conditii locuieste chiar familia “Vulpitei”. Acum, tatãl ei a mers si el la Bucuresti, unde a spus rãspicat cã are de gând sã o ducã si pe mama “Vulpitei”. “Ce drum greu a fost! Cã nu am mai fost niciodatã la Bucuresti”, a recunoscut bãrbatul. Reactile au curs pe contul oficial al emisiunii. “Fratilor, mai aveti de adus la emisiune pe oamenii acestia din Blãgesti? O aduce si pe mamã-sa? Doamne fereste! Se mutã tot Blãgestiul la Antena 1. Nu vedeti cã ei nu au iesit cu zecile de ani din satul lor, iar voi îi aduceti aici direct într-un studio de televiziune? Sã ia Vulpita sã se ducã toti acasã. Începe prãsitul la porumb într-o sãptãmânã si lenesii fac seriale. Primarul din Blãgesti sã punã barierã, sã nu mai iasã ãstia din sat, cã de ei nu mai scãpãm, dacã vin si neamurile Vulpitei”, a comentat un internaut, din Slatina. “Ce ai cu Vasluiul? La noi în judet sunt multi oameni minunati, muncitori, cu situatie materialã foarte bunã, dar sunt si oameni necãjiti. La voi, la Olt, nu e la fel? Ce te deranjeazã? La voi, în judetul Olt, dacã mã gândesc bine, si acum se circulã cu cãrutele trase de mãgari, nu? Sunt pline satele de mãgari. Lãsati vasluienii în pace”, i-a replicat o vasluiancã. Si, uite asa, astfel de polemici, care mai de care mai aprige, ridicã atât controversa, cât si interesul pentru ineditul serial “Vulpita”.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ