spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Stonehenge a fost vopsit în portocaliu de doi activiști de mediu

- Advertisement -

O parte din Stonehenge – structura preistorică celebră din Anglia – a fost acoperit cu vopsea portocalie de către protestatari, miercuri. Doi militanti Just Stop Oil, un grup britanic de activiști de mediu, au pulverizat vopsea pe situl istoric, cu o zi înainte de manifestările prilejuite de Solstițiul de vară care se desfășoară aici, potrivit BBC. Miercuri, în jurul orei 11:00, protestatarii au început să pulverizeze vopseaua pe structura situată lângă Salisbury.

În filmările postate pe rețelele sociale se văd doi bărbați cu bluze albe alergând spre monoliți, cu spray-uri cu vopsea. Oamenii care se aflau în zonă au încercat să-i oprească, dar până s-a întâmplat acest lucru mai multe pietre au fost acoperite cu vopsea portocalie. Într-un final, unul din bărbați s-a oprit și s-a așezat pe iarbă cu picioarele încrucișate, iar cel de-al doilea a mai continuat pentru o scurtă perioadă să pulverizeze cu vopsea, după care a fost și el oprit de o femeie.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/stonehenge-a-fost-vopsit-in-portocaliu-de-doi-activisti-de-mediu-2832363

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.