19.8 C
Vaslui
06-oct.-2022

Strategie de campanie ieftinã a primarului Titi Constantinescu

- Advertisement -

LE-A LUAT FATA! Primarul Bârladului, Titi Constantinescu, foloseste ca de obicei, împreunã cu PSD-ul, partidul din care face (încã!) parte, o strategie ieftinã de campanie, pentru a lua „fata” contracandidatilor sãi: panourile lui si ale partidului le-a pus cât mai la vedere, pe strada principalã, iar pe ale contracandidatilor sãi le-a „tupilat” prin boscheti!

Odatã la patru ani, primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, laolaltã cu partidul din care face parte, îsi aratã „muschii” electorali prin afisajul excesiv si cât mai central, al lui si a celor din PSD, în timp ce contracandidatii sãi nu mai stiu cum sã se înghesuie si sã se „batã” pe panourile de afisaj. Acest lucru este posibil doar datoritã faptului cã firma care detine panourile publicitare din Bârlad are „interdictie” de la primarul Titi si deputatul Adrian Solomon, de a închiria panourile altcuiva decât PSD-ului! Si pentru ca mentalitatea de jupân sã fie la cote cât mai înalte, în aceastã campanie electoralã Titi Constantinescu s-a întrecut pe el însusi si a dispus ca amplasarea panourilor de afisaj electoral sã nu mai fie la strada principalã ci pe dupã colturi, pe dupã copaci, pe dupã boscheti… asa cã doar figura lui troneazã peste tot pe strada principalã, în timp ce contracandidatii sãi se chinuie sã fie cât mai vizibili de dupã copaci!

„Vom sesiza BEC-ul”

În sprijinul celor afirmate, vine declaratia fãcutã ieri în cadrul unei conferinte de presã a candidatului Dumitru Boros, presedintele PNL Bârlad, care reclamã tocmai faptul cã primarul Titi Constantinescu si-a bãtut joc de amplasarea panourilor de afisaj electoral si implicit de contracandidatii sãi. „Noi, liberalii, suntem cei care venim cu noutate, vrem sã ne facem cunoscuti si, analizând aceastã chestiune la nivelul Bârladului, am ajuns la concluzia cã afisajul suferã din acest punct de vedere. Prin dispozitia edilului s-au fixat câteva puncte unde putem face afisaj electoral si am constatat cã anumite aspecte pot fi îmbunãtãtite. De exemplu, la Confectii panoul de afisaj este fixat la iesirea din fabricã, dar la iesirea auto, unde cetãteanul nu poate sã vadã nimic. Toti cei care intrã sau ies din fabricã merg spre statia de autobuz (unde ar trebui pus afisajul – n.r.) iar acolo nu vãd niciun afis. Acum în zadar ne chinuim noi sã punem afise pe panourile unde nu le vede nimeni. La Biblioteca <<Stroe Belloescu>>, în celelalte mandate panourile erau puse pe strada principalã, unde este circulatia este mai intensã, acum sunt undeva pe lateral, la Parcul Teatrului (vezi foto) sunt puse undeva în fata Pavilionului Guguianu, la Grãdina Publicã undeva în spatele unor copaci. Mã rog, toate panourile de afisaj au o problemã. Ele vor rãmâna asa, dar noi am decis ca sã ne adresãm BEC-ului care sã punã în discutie o suplimentare a acestor panouri. Noi încercãm sã ne facem cunoscuti, pentru cã nu toatã lumea ne stie si nici nu au toti acces la Internet. Conform legilor în vigoare si ale traditiei, panourile se monteazã acolo unde lumea circulã intens. Dacã le-am pus undeva mai la dos ele nu îsi mai îndeplinesc menirea”, a precizat avocatul Dumitru Boros, candidatul PNL Bârlad pentru functia de primar al Bârladului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

101 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.