15 C
Vaslui
06-oct.-2022

Strategie sau e pe bune?

- Advertisement -

Lucian Sânmãrtean nu s-a antrenat înaintea meciului cu Astra

ABSENTÃ… Astra este o echipã incomodã, mai ales dupã venirea lui Mircea Rednic. Chiar dacã nu au amintiri prea plãcute din duelurile cu prahovenii, fotbalistii lui Augusto Inacio trebuie sã ia toate cele trei puncte pentru a tine pasul cu plutonul. Vestea proastã este cã Lucian Sânmãrtean nu s-a antrenat, în locul lui fiind testat Savio Nsereko. Totusi, sunt sanse mari ca Sânmãrtean sã fie titular, exact dupã scenariul din meciul contra Stelei.

FC Vaslui joacã mâine cu o echipã aparent lipsitã de griji, dar care sub comanda lui Mircea Rednic si-a regãsit pofta de joc. Prahovenii vin dupã trei victorii consecutive si nu vor depune armele nici pe “Municipal”. Rivalitatea dintre patroni, umbrele trecutului lui Rednic la Vaslui si amintirea meciului de pominã din returul campionatului trecut sunt indicii care anuntã un nou meci încrâncenat. Cu doar sapte partide înainte de finalul campionatului, “galben-verzii” freamãtã doar gândindu-se cã au o sansã istoricã de ridica primul trofeu deasupra capului. Foarte important va fi aportul publicului, vocile câtorva mii de spectatori putând contribui enorm la o evolutie bunã a echipei. Martins Adailton a tinut sã le reaminteascã vasluienilor faptul cã el si coechipierii sãi au mare nevoie de încurajãri în astfel de momente decisive. “Ca si la celelate meciuri avem nevoie de suporteri, avem nevoie de sustinerea lor pentru a câstiga cele trei puncte. Nu ne rãmâne decât sã-i invitãm la stadion într-un numãr cât mai mare. Acestea sunt jocurile în care avem nevoie de ei.”, a declarat Adailton.

Augusto Inacio nu l-a folosit la antrenamentele de ieri pe Lucian Sânmãrtean, mijlocasul solicitând o perioadã de refacere. În locul sãu a fost testat Savio Nsereko. Totusi, sunt sanse mari ca Sânmãrtean sã reintre în garnitura de start, cum s-a întâmplat si în meciul cu Steaua. Alte schimbãri nu vor fi în primul unsprezece ci doar confirmarea lui Yero Bello ca titular, în fata lui Temwanjera. Atacantul nigerian este în crestere în mandatul lui Inacio si a reusit sã îi ia fata lui Mike. Va lipsi Raul Costin, suspendat pentru cumul de cartonase, dar ve reintra Ousmane N’Doye.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.