Strigãt de ajutor pentru Iulia Andreea, infirmã, la numai 11 ani!

NECAZ..Fata a sãrit din cãrutã, iar la interval de douã ore aceasta nu a mai putut misca picioarele, iar diagnosticul medicilor a fost crunt.

SÃ FIM BUNI…Iulia Andreea Ursu are doar 11 ani, iar viata a pus-o la grea încercare! Este din comuna Ciocani, crescutã de bunici, mama uitând cã a dat nastere unui pui, ale cãrui „aripi de înger” s-au rupt si nu poate zbura în viatã! Fãrã ajutorul oamenilor cu suflet mare, Iulia Andreea va fi dependentã toatã viata de un cãrucior. A avut un accident stupid anul trecut în varã si nu îsi mai poate misca picioarele. Nu poate merge la scoalã, vin acasã profesorii ca sã îi predea, de învãtãmânt online nici nu poate fi vorba! Sansa Iuliei este în mânile dumneavoastrã, a celor care, din putinul pe care îl aveti, puteti sã-i donati acestei copile iubite doar de doi bãtrâni si de Dumnezeu si sã-i redati sansa sã fie un om normal. Are nevoie de 20.000 de euro, pentru a merge la tratament într-o clinicã din Turcia, unde va urma o terapie specialã. Pentru cã vin Sfintele Paste, de cele mai multe ori aceste strigãte de ajutor ajung la oamenii cu suflet mare, care vor sã facã bine! Pentru Iulia Andreea voi sunteti SINGURA Sansã. Asociatia „Nãscutã înger” din Piatra Neamt si junalista Gabriela Voinea, de la TVR 2, au preluat strângerea de fonduri pentru Iulia Andreea. Puteti dona la Asociatia „Nãscutã Înger”, CUI: 36063530 Cont RO58BTRLRONCRT0345309301 BANCA Transilvania Piatra Neamt, cu mentiunea „Pentru Iulia Andreea Ursu”.

Pe 17 iunie, anul trecut, fata a sãrit din cãrutã , iar la interval de douã ore aceasta nu a mai putut misca picioarele. A fost dusã la spital de urgentã, de cãtre bunici, la Vaslui, iar de acolo la Iasi, la spitalul de pediatrie „Sf. Maria”, unde i s-a pus diagnosticul „Traumatism vertebral dorso-lombar, obs. Ischemie + medulara posttraumatica/mielita, paraplegie flascã, tulburãri sfecteriene partial remise, infectie urinarã”. Iulia Andreea nu se poate deplasa, la scoalã nu poate merge fiind în cãrut, iar drumurile din comuna Ciocani sunt asa cum sunt,: ca la tarã. Singurul venit al bunicilor este alocatia de întretinere a fetei, de 600 de lei, ea fiind luatã în plasament familial de bãtrâni! Cazul Iuliei Andreeea a ajuns la Asociatia „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt, unde Carmen Suciu – membru fondator si coordonator al campaniilor umanitare si jurnalista Gabriela Voinea din Bucuresti au trimis toate documentele medicale la o clinicã din Turcia, pentru a vedea dacã medicii specialisti din aceastã tarã pot face minuni cu Iulia Andreea, asa cum au fãcut cu Beatrice Dumbravã (Bia), din satul Rusi, comuna Puiesti. Rãspunsul clinicii din Istambul a fost pozitiv, în sensul cã se poate face o terapie, tratamentul ajungând la 20 000 de euro.

„Este vorba despre 16.000 euro terapie specialã sub spitalizare, 1790 euro pentru investigatii neurochiruge si fizioterapeut cu RMN 3 în 1 si 2500 euro pentru drum Iasi – Bucuresti – Istanbul si retur, douã luni chirie si hranã pe teritoriul Turciei”, a spus Carmen Suciu de la Asociatia „Nãscutã Înger”.

Povestea unui înger care poate fi salvat

Mama fetei a avut o relatie de tip uniune liberã din care a rezultat un copil , anume Ursu lulia Andreea , nãscutã la data de 17.10.2009. În luna august 2010, mama ei a plecat din tarã, iar aproximativ cinci ani nu a stiut nimeni nimic despre aceasta pânã în luna ianuarie 2015, când a venit acasã în comuna Ciocani. A stat trei sãptãmâni, plecând fãrã sã anunte familia, iar de atunci nu mai stiu bãtrânii ei pãrinti nimic despre ea. Iulia Andreea, puiul de om abandonat de mamã, a fost crescutã de bunicii materni, care au luat-o în plasament familial. Familia Ursu locuieste într-un imobil format din trei camere, construit din vãlãtuci, acoperit cu tablã, racordat la reteaua electricã, fãrã apã curentã, dar având conditii de igienã corespunzãtoare. Iulia Andreea nu merge acum la scoalã, neputându-se deplasa, ea fiind dependentã de un scaun cu rotile.

Dacã puteti ajuta si doriti acest lucru, orice bãnut poate fi de folos, oricât de putin, banii putând fi donati în contul:

 Asociatia „Nãscutã Înger”, CUI: 36063530 Cont RO58BTRLRONCRT0345309301 BANCA Transilvania Piatra Neamt, cu mentiunea „Pentru Ursu Iulia Andreeea”

Contacte telefonice: 077 0 405 849 si Familia Ursu Ioan din Ciocani – 0757215855
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ