STRIGÃT DE AJUTOR

Liga 3

SOLICITARE… Sporting Juniorul Vaslui are mari probleme cu banii si cere sprijinul autoritãtilor locale. Oficialii clubului vasluian au trimis o cerere oficialã cãtre Consiliul Local Vaslui în care solicitã un sprijin financiar în valoare de 38.626 lei, care sã acopere cheltuielile salariale pentru jucãtori si antrenori. Propunerea privind aprobarea sumei va fi analizatã si, cel mai probabil, aprobatã în sedinta de joi a Consiliului Local Vaslui.

Dupã victoria de la Pascani, scor 4-0, Sporting Juniorul Vaslui si-a asigurat prezenta si în editia viitoare a Ligii 3. Însã, din punct de vedere financiar clubul vasluian nu traverseazã cea mai bunã perioadã si asteaptã un semn din partea Consiliului Local. “C.S Sporting Juniorul Vaslui solicitã ca la proxima sedintã a Consiliului Local sã puneti în discutie acordarea, în baza legii 55/2020 al unui sprijin financiar ce ar urma sã acopere cheltuielile salariale pentru sportivii ce activeazã în cadrul clubului nostru, pentru luna aprilie. Vã rugãm sã luati în calcul cã suntem singura entitate sportivã din Municipiul Vaslui ce participã în acest moment în competitiile oficiale pentru ramura sportivã Fotbal. Cum în majoritatea localitãtilor autoritãtile au sprijinit activitatea mediului privat, credem cã si demersul nostru poate fi considerat ca unul oportun.”, se aratã în adresa trimisã de clubul vasluian cãtre Consiliul Local Vaslui. Activitatea C.S Sporting Juniorul Vaslui este sustinutã de un numãr de 30 de sportivi (25 de fotbalisti, 22 profesionisti, 3 amatori si 4 antrenori), iar cuantumul fondului de salarii lunar este de 38.626 lei.

Sprijin financiar în valoare de 159.240 lei

În luna septembrie a anului trecut, Consiliul Local Vaslui a alocat suma de 50.000 de lei cãtre C.S Sporting Juniorul Vaslui care sã le permitã functionarea în bune conditii în perioada stãrii de alertã. Tot în 2020, Sporting Juniorul Vaslui a beneficiat de o finantare nerambursabilã de la Consiliul Local Vaslui, în valoare de 84.240 lei si de o finantare nerambursabilã de la Consiliul Judetean Vaslui în valoare de aproximativ 25.000 de lei, în cadrul Proiectului “Fotbal doar în “galben-verde”. În total, clubul vasluian a primit sprijin de la autoritãtile locale în valoare de 159.240 de lei. De asemenea, FRF a ajutat clubul vasluian cu suma de 5.000 de euro.
1 COMENTARIU

  1. Domnul Cracea are destui bani sa mentina echipa in liga a 3-a, magazinele Aurocor merg foarte bine si populatia vasluiului cumpara de acolo si implicit sprijina echipa. Daca domnul Porumboiu a tinut echipa in prima liga fara sprijinul Consiliului Local, cred ca poate si domnul Cracea sa tina echipa intr-o liga in care nu necesita atat de multi bani.

LĂSAȚI UN MESAJ