12.3 C
Vaslui
24-sept.-2022

Strigătul disperat al unui profesor de matematică: „Am nevoie de ajutor, altfel mor!”

- Advertisement -
SALVAREA E LA NOI… Un profesor de matematică din Vaslui are urgent nevoie de o operație care costă 50. 00 de euro!

APEL DISPERAT… Un profesor de Matematică din Vaslui, care a fost victima unor erori medicale succesive petrecute în urmă cu 17 ani, cere ajutorul oamenilor cu suflet bun, care să îl sprijine financiar, pentru a face o operație salvatoare într-o clinică din Italia. Profesorul se numește Bogdan Constantin Spuză și are nevoie de 50.000 de euro, pentru intervenția chirurgicală care i-ar putea salva viața. „Pentru o perioadă a fost totul bine și frumos, dar apoi au început să apară complicațiile, să se înfunde 100% vena principală de la picior, urmând ca sângele să circule pe alte vene, suprasolicitâdu-le, făcându-le să se dilate foarte tare. S-au format circuite sălbatice care provoacă uneori dureri insuportabile, și în orice moment se poate desprinde un cheag de sânge și să se deplaseze către plămâni, inimă, creier, punându-mi viața în pericol. Am nevoie de ajutor, altfel mor!”, ne-a spus profesorul Bogdan Spuză.

Trebuie să strângă 50.000 de euro pentru o intervenție in Italia, așa că are neaparat nevoie de ajutor din partea celor cu suflet mare, cu o donație oricât de mică. Sau chiar cu simplul fapt de a distribui povestea tristă a profesorului vasluian, în speranța că ea va ajunge la cei care au posibilitatea de a face o donație.

Povestea profesorului de doar 32 de ani

„Mă numesc Spuză Bogdan Constantin, am 32 de ani, sunt căsătorit și am doi copii, de 3 și 5 ani. Sunt profesor de matematică la Școala Gimnazială „Constantin Parfene” și la Școala Gimnazială Nr.1 Bălteni, jud Vaslui. În ianuarie 2005 am fost operat de peritonită, iar dintr-o eroare medicală, în februarie 2005 am fost operat de ocluzie intestinală, operație urmată de o altă eroare medicală, moment în care au început problemele actuale. În martie 2005 am fost transferat la Iași, (primind și o lumânare și un chibrit de la cei din Spitalul Vaslui), unde am fost operat de tromboflebită, extragandu-se foarte multe cheaguri de sânge din vena ilio-femurală a piciorului stâng. Pentru o perioadă a fost totul bine și frumos, dar apoi au început să apară complicațiile, să se înfunde 100% vena principală de la picior, urmând ca sângele să circule pe alte vene, suprasolicitâdu-le, făcându-le să se dilate foarte tare, formându-se circuite sălbatice care provoacă uneori dureri insuportabile, și în orice moment se poate desprinde un cheag de sânge și să se deplaseze către plămâni, inimă, creier, punându-mi viața în pericol. După nenumărate controale pe la „cele mai bune” clinici și spitale și la “cei mai buni” doctori din România (București, Târgu Mureș, Cluj, Iași…) și după ce majoritatea au dat din umeri și mi-au zis că am o bombă acolo și să mă bucur că sunt în viață, la ultimul control în țară, de la domnul doctor Popa am primit replica: «Bogdane, eu dacă aș avea problemele tale, nu aș avea unde să le rezolv în țară!» și mi-a recomandat o clinică din Italia.

Operația din clinica din Italia costă în jur de 50.000 de euro!

„Am mers la control la acea clinică la începutul lunii septembrie și, spre bucuria mea, se poate interveni, cu cât mai repede cu atât mai bine. Pentru că dacă mai trece timpul, riscurile sunt foarte mari, de la amputarea piciorului (în cel mai bun caz, dar care nu este neapărat o soluție pentru că venele dilatate au plecat spre celălalt picior și se îndreaptă spre organe) și până la cele mai grave riscuri la care încă nu vreau să mă gândesc… Se poate interveni, dar costurile sunt in jurul sumei de 50 de mii de euro. Cine mă poate ajuta o poate face în conturile următoare:

 • TITULAR CONTURI SPUZA BOGDAN CONSTANTIN
 • RO45BTRLRONCRT00C7770602 RON
 • RO57BTRLEURCRT00C7770601 EURO
 • RO97BTRLUSDCRT00C7770601 DOLAR
 • TITULAR CONT SPUZA GABRIELA LAURA
 • RO44BRDE380SV46154013800 RON
 • LT823250061177822351 REVOLUT BIC REVOLT21 str V. Alecsandri 138.

Mulțumesc anticipat celor care sunt dispuși să mă ajute, cât și celor care dau mai departe acest mesaj!”, a încheiat mesajul său Bogdan Constantin Spuză, profesor de matematică în Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

 1. Pt tromboflebita exista medicamente. Le puteti procura si din Romania. Ati plati 250 lei pe luna. Va trebuie o operatie de 50.000 pt tromboflebita ? De unde scoateti suma asta , domnule draga ? Puteti face si aici operatie de varice. Fara probleme ! Ori nu stiti ce aveti ori ….

 2. Tone de bani adună Casa de Asigurări de Sănătate lunar, din contribuțiile cetățenilor și la o nevoie de genul acesta, tot lumea trebuie să pună, mână de la mână!
  Ce țară! Ce politicieni de 2 lei! Nimic nu este pus la punct, reglementat spre binele cetățenilor!
  Sănătate îi doresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.