23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Student eminent ieșean, dealer de droguri în secret. Cultura de canabis, înființată lângă un renumit muzeu

Un eminent student din Iași a fost pedepsit recent pentru trafic de droguri. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Cosmin Petru Balan la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc. Oamenii legii spun că studentul în vârstă de 20 de ani a înființat o cultură de canabis chiar lângă Muzeul Cucuteni.

Caz halucinant: un eminent student din Iași a fost pedepsit zilele trecute de magistrați, din pricina unor substanțe interzise. Așadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Cosmin Petru Balan la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc.

„Instanța îi impune inculpatului obligaţia de a presta muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare”, au afirmat judecătorii ieșeni.

De asemenea, magistrații au dispus confiscarea mai multor grame de canabis de la student. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similarhttps://www.bzi.ro/caz-socant-la-iasi-student-eminent-dealer-de-droguri-in-secret-cultura-de-canabis-infiintata-langa-un-renumit-muzeu-4479111?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here