spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

Student vasluian, spânzurat din cauza unei restante

- Advertisement -

TRAGEDIE Cristian Nicolae Alexandru, din comuna Banca, care urma cursurile unei universitãti iesene, a fost gãsit spânzurat în apartamentul din Iasi. Cristian a lãsat un bilet de adio, adresat pãrintilor, în special mamei sale în care îi cerea iertare. Presupusul motiv al sinuciderii studentului vasluian ar fi o restantã de anul trecut, pentru care s-a certat serios cu tatãl sãu. Fiind singurul copil al familiei Constantin si Nela Alexandru, gestul sãu a produs o tragedie îngrozitoare, mama sa fiind la un pas de a muri de infarct.
Studentul Cristian Nicolae Alexandru, în vârstã de 20 de ani, a fost gãsit mort în apartamentul din Iasi, din zona Nicolina, unde stãtea în gazdã cu mai multi colegi de ai sãi. Politia a fost anuntatã la 112 de prietena unui coleg de apartament, care a precizat cã acesta nu rãspundea la usã, iar usa era blocatã pe interior. În momentul în care proprietarul a sosit acasã, a fost chematã o echipa de pompieri si politisti care a ajuns la fata locului, a spart usa, tânãrul fiind gãsit atârnând de teava de gaz. “Usa fiind încuiatã pe interior, nu existã nici un fel de suspiciuni privind cauza decesului. Studentul a lãsat si un bilet de adio, în care îsi cere iertare pãrintilor, fãrã însã a motiva si ce l-a determinat sã recurgã la acest gest. În cauzã s-a deschis dosar penal, fiind o moarte suspectã”, a precizat subinspectorul Virginia Pralea, purtãtorul de cuvânt al Politiei Judetene Iasi.

Am 1000 de întrebãri si nici un rãspuns!”

Mama tânãrului student, care locuieste în Banca Sat, este încã în stare de soc, Cristian fiind singurul copil al ei. Bolnavã de inimã, aceasta a fost la un pas de muri la auzul vestii cã fiul ei nu mai este. Cristian a fost elev al Liceului teoretic «Mihai Eminescu» din Bârlad, iar acum urma cursurile Facultãtii de Inginerie Mecanicã (fost TCM), din cadrul Universitãtii “Gheorghe Asachi” din Iasi, fiind în anul II si având o restantã la un examen din anul I. În biletul de adio lãsat de Cristian acesta a scris : «Mamã te rog sã mã ierti, pentru tata oricum nu contez». Au fost ultimele cuvinte ale lui cãtre mama sa, dând astfel de înteles cã n-a putut sã treacã peste cearta avutã cu tatãl sãu, Constantin Alexandru, de la acea restantã pe care o avea si din cauza cãreia, se pare cã tatãl sãu i-a adresat cuvinte grele. “Nu pot sã cred, nu pot sã cred! Joi, a fost acasã copilul, i-am dat bani, pachet, am tãiat niste gãini, am mâncat împreunã fripturã, era singul meu copil ! Taicã-sãu nici nu era acasã era la rãvãsit vinul, eu i-am dat bani când a plecat. Am 1000 de întrebãri si nici un rãspuns, nu stiu ce l-a determinat sã facã asta! Nu am dormit de când am aflat si mã întreb întruna de ce? De ce copilul meu?”, plângea ieri Nela Alexandru, mama studentului care a decis sã termine cu viata, pentru o singurã restantã…..Rudele familiei Alexandru se tem cã mama studentului nu va putea trece peste moartea unicului sãu copil si se va stinge si ea. Corpul neînsufletit al lui Cristian Alexandru a fost adus ieri în Banca sat, comuna Banca, pentru a fi înmormântat crestineste.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.