-0.7 C
Vaslui
01-dec.-2022

„Studenta criminală” a fost eliberată! A stat 13 ani în închisoare după ce a ucis un bărbat, împreună cu iubitul ei

- Advertisement -

Carmen Șatran (fostă Bejan) a fost eliberată din pușcărie după 13 ani, deși primise o pedeapsă de aproape 20 de ani, după ce a ucis un bărbat, împreună cu iubitul ei, apoi i-au tranșat cadavrul și l-au îndesat în valiză, ca să scape de urme.

„Studenta criminală” a fost eliberată! Judecătorii au considerat că femeia a făcut destulă pușcărie, din condamnarea de 19 ani și 8 luni, așa că au dispus ca aceasta să fie eliberată condiţionat.

„Admite propunerea formulată de comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi, în consecinţă: 1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Șatran Carmen, condamnată la pedeapsa de 19 ani 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. 2. Atrage atenţia condamnatei că, în cazul în care va comite o nouă infracţiune, se poate dispune revocarea liberării condiţionate. 3. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. 4. Stabileşte suma de 313 lei reprezentînd onorar pentru avocatul din oficiu, care se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, domnului avocat Şinca Radu-Teodor. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea sentinţei la dispoziţia intimatei şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 01.08.2022”, este decizia magistraților…https://www.romaniatv.net/studenta-criminala-a-fost-eliberata-a-stat-13-ani-in-inchisoare-dupa-ce-a-ucis-un-barbat-impreuna-cu-iubitul-ei_6726851.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.