Studiați asistența medicală generală și asistența medicală de farmacie împreună cu noi – Şcoala Postliceală Sanitară “Hippocrate”!

Numai aşa veți beneficia de o educație aplicată în domeniu și veți primi o calificare recunoscută. Şcoala Postliceală Sanitară “Hippocrate” este o Şcoală de stat şi alegerea perfectă pentru viitorii asistenți medicali. Cursurile noastre sunt concepute pentru a vă asigura o carieră de succes, permițându-vă să vă dezvoltați abilitățile și să căpătați experiența de care aveți nevoie, pentru a oferi îngrijire medicală de înaltă calitate, sigură și plină de compasiune.

La sfârșitul celor trei ani de studiu veţi obţine competență în cel mai respectat şi căutat domeniu, un bagaj impresionant de cunoștințe, un caracter orientat spre munca în echipă, dăruirea față de semeni şi poate un nou stil de viață, bazat pe încrederea în forțele proprii.

Şcoala Postliceală Sanitară “Hippocrate” vă deschide ușa către nenumărate perspective și oportunități de a lucra în țară sau în afara țării, în spitale şi clinici de chirurgie, medicină generală, clinici de stat, case de îngrijire medicală și rezidențiale, servicii de sănătate în muncă, organizații de voluntariat, industria farmaceutică etc.

Candidații care se înscriu la Şcoala Postliceală Sanitară “Hippocrate” Focșani pot opta pentru următoarele specializări:

ASISTENT MEDICAL GENERALIST

56 locuri finanţate de la buget

128 locuri cu taxă

ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE

28 locuri finanţate de la buget

32 locuri cu taxă

Înscrierile se fac până pe 4 septembrie 2020 pentru absolvenţii de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat.

Relaţii la telefon 0237/626.768 sau la sediul din Focşani, str. Moldova, nr.9. …https://monitoruldevrancea.ro/2020/06/09/galerie-foto-studiati-asistenta-medicala-generala-si-asistenta-medicala-de-farmacie-impreuna-cu-noi-scoala-postliceala-sanitara-hippocrate/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ