-0.1 C
Vaslui
04-dec.-2021

Studiu OMS: Dexametazona, singurul tratament care şi-a dovedit eficiența în cazurile grave de COVID-19

OMS a publicat ieri un studiu în care se arăta că Remdesivirul nu este eficient în cazurile grave COVID. Se pare că a rămas un singur tratament care oferă rezultate bune la pacienții în stare gravă.

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că în curând secțiile ATI din Europa ar putea ajunge la limită, în contextul în care majoritatea țărilor se confruntă cu o creștere accelerată a numărului pacienților COVID-19 în stare gravă, transmite Agerpres.

”Săptămâna trecută, numărul cazurilor (de COVID-19) a fost de trei ori mai mare decât în timpul primului vârf în luna martie”,a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Singurul tratament eficient

În privinţa terapiilor, Tedros a menţionat că dexametazona este deocamdată singurul tratament care şi-a dovedit eficacitatea în cazurile grave de COVID-19.

În privinţa terapiilor, Tedros a menţionat că dexametazona este deocamdată singurul tratament care şi-a dovedit eficacitatea în cazurile grave de COVID-19, declaraţie ce survine la scurt timp după ce OMS a anunţat rezultate sub aşteptări pentru patru terapii testate la nivel mondial în cadrul studiului denumit ”Solidaritate”. ….https://www.bzi.ro/studiu-oms-dexametazona-singurul-tratament-care-si-a-dovedit-eficienta-in-cazurile-grave-de-covid-19-4050026?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here