spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Substanțe anabolizante și băuturi alcoolice oprite și confiscate la intrarea în România! (FOTO)

- Advertisement -

DE NECREZUT… Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița a descoperit, două zile la rând, pe 7 și 8 decembrie, multe substanțe anabolinzante și sute de litri de băuturi alcoolice. Concret, pe 7 decembrie la Vama Albița s-a descoperit cantitatea totală de 320 de comprimate și patru fiole de substanță anabolizantă, iar pe 8 decembrie, polițiștii de frontieră au găsit 613 litri de băuturi alcoolice, ce urmau a fi introduse ilegal în țară, disimulate în bagaje. A fost luată măsura reținerii tuturor bunurilor descoperite în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei și sancționarea contravențională a celor doi bărbați în posesia cărora s-au descoperit.

Pe 07 decembrie a.c, în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, conducând un microbuz înmatriculat în R. Moldova, un bărbat cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 37 de ani. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport și persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în bagajul personal al tânărului cantitatea de 300 de comprimate de DANABOL, substanță inclusă în lista substanțelor interzise prevăzută în Legea 104/2008. A doua zi, pe 08 decembrie a.c., în jurul orei 19.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în țară, un alt bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 33 de ani, care conducea un microbuz, cursă ocazională pe ruta R. Moldova-Marea Britanie. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport și a persoanelor și coletelor transportate.

“Cu această ocazie, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, în bagajele însoțite de doi cetățeni din R.Moldova, ascunsă și nedeclarată, cantitatea totală de 613 litri de băuturi alcoolice (vin spumant, vin de masă și băuturi spirtoase), de proveniență R.Moldova, iar într-un colet neînsoțit, 20 comprimate și patru fiole de diferite substanțe, conținând substanțe incluse în lista substanțelor interzise prevăzută în Legea 104/2008. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii tuturor bunurilor descoperite în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei și sancționarea contravențională a celor doi bărbați în posesia cărora s-au descoperit băuturile alcoolice cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, fiecare. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în privința celor doi conducători auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de introducerea ori scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de substanțe dopante de risc, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, comisar de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Vamesul face perchezitii la masini si oameni??? Sa mori tu Boule Apis care esti tu bou! Te iei ca boala de om sanatos!! Jignesti o femeie, las ordinar si te ascunzi dupa anonimat! Halal de tine si de mama ta!!!! Educatie cat cuprinde capul tau, se vede! Hai, scoate-o la iveala si dai cu injuraturile si cu vorbele „frumoase” cate te-o invata mama ta, bai ametitule!!

  2. Băi tanti Cezara , iar ai scris prostii că polițistii de frontieră au găsit și au făcut .Ei se ocupă de buletine și pașapoarte ,fă amețito.Vama se ocupă cu controlul mărfurilor care trec frontiera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.