spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Succes al gimnastelor bârlădene la Cupa „Nadia Comăneci” Onești! 18 medalii aduse la CSȘ Bârlad! (FOTO)

- Advertisement -

FELICITĂRI!… CSS Bârlad, secția de Gimnastică a participat pe 19 mai a.c., cu șapte sportive, de 9 și 10 ani, la cea de-a IX a ediție a Cupei „Nadia Comăneci”, desfășurată la Onești. Gimnastele au avut o evoluție foarte bună astfel ca toate au plecat medaliate și premiate.

Anul 2023 este anul în care CSM Onești a sărbătorit 50 ani de activitate și performanțe sportive. Evenimentul a fost sărbătorit printr-o nouă ediție a Cupei ”Nadia Comăneci” devenită deja tradiție la nivel național. Concursul a fost dedicat Junioarelor III și II, fiind unul de verificare înainte de Campionatele Naționale.

„La această competiție copiii care au urcat pe podium la individual compus au primit premii speciale astfel:

  • Daria Iancu a câștigat bursa „Nadia Comăneci” în valoare de 500 euro;
  • Giușcă Miriam a câștigat bursă în valoare de 150 euro,
  • Șerban Ioana bursă de 150 euro;
  • Cismaru Giulia bursă în valoare de 100 euro.

Pe 19 mai a.c., gimnastele noastre au câștigat la Cupa „Nadia Comăneci” Onești 18 medalii astfel:

  • La categoria junioare III nivel 7, copii de 9 ani, ne-au reprezentat: Daria Iancu – 4 medalii de aur: Ioana Șerban – 2 medalii de argint; Tănase Maria – 2 medalii de bronz și Ciortan Maria – una de bronz.
  • La categoria junioare III nivel 6 ,copii de 10 ani, ne-au reprezentat: Giușca Miriam care a câștigat o medalie de aur, trei de argint și una de bronz; Cismaru Giulia – trei medalii de bronz și Căldăraru Ecaterina – o medalie de bronz.

Felicitări copiilor muncitori și mult succes în următoarele competiții! Felicitări antrenorilor pentru dăruirea lor! Mulțumim părinților pentru susținere! Avem copii talentați cu potențial, munca și perseverența sunt cele care vor face diferența de acum în obținerea viitoarelor rezultate”, a precizat profesor și arbitru internațional Ana – Maria Iordache.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.