29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

Suceava: Femeie atacată în gospodărie de fostul concubin şi mai mulţi prieteni ai acestuia. A fost refuzat ordinul de protecţie. Cinci bărbaţi au fost reţinuţi

O femeie din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, a chemat Poliţia, după ce fostul concubin a intrat fără drept în curtea locuinţei sale, alături de mai mulţi bărbaţi. Atacatorii au distrus două geamuri şi i-au adresat proprietarei ameninţări cu acte de violenţă. Poliţiştii i-au propus femeii eliberarea unui ordin de protecţie, însă aceasta a refuzat. Cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

„La data de 09.06.2022, ora 17.00, poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Şcheia au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că mai multe persoane au pătruns fără drept în curtea acesteia, au distrus două geamuri de la locuinţă şi i-au adresat ameninţări cu acte de violenţă. La faţa locului s-au deplasat echipajele de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Şcheia, stabilind faptul că la data de 09.06.2022, în jurul orelor 16.30, în timp ce partea vătămată se afla la domiciliu, s-a prezentat fostul său concubin însoţit de alţi patru bărbaţi, au intrat fără drept în curtea locuinţei având asupra lor obiecte contondente, au distrus 2 geamuri de sticlă tip termopan ale locuintei si i-au adresat ameninţări cu acte de violenţă femeii”, transmite, duminică, IPJ Suceava.

Deoarece unul dintre atacatori a fost concubinul femeii, poliţiştii i-au propus acesteia emiterea unui ordin de protecţie, însă au fost refuzaţi.

Citeste mai mult: adev.ro/rdcye9

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here