spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Sumã consistentã, donatã de un profesor pensionar pentru salvarea unei mame de 28 de ani, bolnavã de cancer! (FOTO)

- Advertisement -
SUFLET BUN… Un profesor pensionar din Bârlad, a donat bani pentru mama bolnavã de cancer!

DONATIE DIN PENSIE!…Obisnuitã sã aibã grijã de toti cei din jur, Ana, o tânãrã mãmicã, se simte neputincioasã la doar 28 de ani. Sotul e cel care îi e sprijin în cãlãtoria spre capãtul bolii: cancerul. Tot el a fost cel care a apelat la Asociatia „Salveazã o inimã” în momentul în care a realizat cã sansele Anei de supravietuire stau într-un transplant de mãduvã osoasã care costã nu mai putin decât 100.000. Profesorul pensionar Neculai Ghetãu, de 88 de ani, din Bârlad, a fost impresionat de drama prin care trece tânãra mãmicã, despre care noi am scris în urmã cu câteva zile! Cu lacrimi în ochi, a decis sã o ajute si a trimis ieri, la Asociatia „Salveazã o inimã”, o sumã consistentã! „Sunt un cititor fidel al cotidianului Vremea Nouã si asa am aflat de ceea ce se întâmlã cu mãmica Ana. Am donat cât am putut, eu fiind doar un pensionar”, a spus profesorul Ghetãu.

Profesorul pensionar, de 88 de ani, Neculai Ghetãu, este unul dintre abonatii cei mai fideli ai ziarului Vremea Nouã. Ieri ne-a sunat si ne-a rugat sã îl ajutãm sã trimitã o donatie mamei bolnave de cancer, despre care am scris si am fãcut apel pentru a fi salvatã, acum câteva zile. „Sunt abonat de ani de zile la acest ziar al dumneavoastrã, care este unul foarte bun si din care putem citi tot ce se întâmplã la noi si în tarã. Recent am citit despre mama bolnavã de cancer la doar 28 de ani! M-a impresionat pânã la lacrimi si vreau sã donez pentru ea. Mã ajutati sã o fac? Pentru cã eu sunt singur, bãtrân si nu prea stiu sã umblu cu donatiile”, ne-a precizat prof. Neculai Ghetãu. Si noi am fãcut gestul de a-i ajuta pe amândoi: pe d-l prof. Ghetãu si pe Ana, care are nevoie de un transplant de mãduvã osoasã ce costã nu mai putin decât 100.000€.  „Atât costã viata mea. E singura sansã de a fi din nou alãturi de bãietelul meu dulce. Familia mea nu are puterea financiarã sã strângã atîtia bani, într-un timp atât de scurt, fiecare secundã care trece este importantã. Orice donatie, cât de micã, orice leu este binevenit pentru mine, este un pas mai aproape de supravietuire,” ne roagã cu sperantã Ana. Ieri, profesorul pensionar din Bârlad, Neculai Ghetã, a donat din pensia sa 1.500 de lei, pe care colega noastrã Roxana Popa i-a si depus la bancã, cu destinatia Asociatia „Salvati o inimã”.

Vã reamintim cã în acest moment sotii Todorciuc sunt deja în Turcia. Ana a început un tratament de pregãtire în vederea transplantului, desi familia nu dispune încã de suma necesarã. „Tânãra mãmicã sperã cã prin ajutorul nostru va reusi sã învingã boala. Fãrã noi nu are nicio sansã. Aflatã acum pe patul unui spital din Turcia, în asteptarea unei minuni, Ana se gândeste doar la ziua în care îsi va îmbrãtisa bãietelul. Împreunã o putem ajuta sã depãseascã aceastã grea cumpãnã a vietii”, a precizat Vlad Plãcintã, presedintele Asociatiei „Salveazã o inimã”.

Pentru donatii din partea companiilor, accesati: https://salveazaoinima.ro/ana-todorciuc/ sau contactati ziarul Vremea Nouã pe pagina de FB la Vremea Noua-Stiri Vaslui sau la telefon 0235/31.00.00.

CITITI AICI: https://www.vremeanoua.ro/drama-unui-tinere-mame-diagnosticata-cu-cancer-apel-disperat-catre-oamenii-cu-suflet-mare-foto/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Exista tratamente naturiste pentru cancer , vitamina C intravenoasa , vit D , dieta Gerson , diverse plante precum papadia previn si vindeca cancerul , dar guvernele si mafia farma nu vor sa stiti astea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.