spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Summer Cup Vaslui și-a desemnat câștigătorii

- Advertisement -
SUCCES… Inter Traian Vaslui și-a adjudecat trofeul la ediția 2022 a turneului de fotbal pe teren redus “Summer Cup” – Vaslui. În ultimul act, interiștii au trecut de Golden Boys, 4-1.

CAMPIONI… Inter Traian Vaslui a câștigat ediția a opta a turneului de fotbal “Summer Cup” Vaslui. În finala competiției, Inter Traian a învins Golden Boys Vaslui, scor 4-1. Turneul juniorilor a fost adjudecat de Vaslui Juniors, iar Real Vaslui s-a impus la categoria Old-Boys.

S-a tras cortina peste cea de-a opta ediție a turneului de fotbal pe teren redus “Summer Cup” Vaslui, organizat cu ocazia Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui. Competiția a fost structurată pe trei categorii de vârstă: Open, Under 19 și Old-Boys. La Open, categorie rezervată seniorilor, marele trofeu a fost câștigat de Inter Traian Vaslui, formație care a terminat peste Golden Boys și Ivacec Vaslui, campioana în exercițiu a Ligii de Minifotbal, iar pe locul patru s-a clasat Vaslui Juniors. Au primit premii individuale: Vlăduț Mocanu (Superlativul superlativelor, Inter Traian), Theodor Fanache (cel mai bun jucător, Golden Boys), Rareș Hăulică (cel mai bun portar, Vaslui Juniors), Irinel Postolache (cel mai bun manager, Ivacec) și Sebastian Țârțârău (golgeterul competiției, Ivacec). La Under 19, competiția a fost adjudecată de Vaslui Juniors, urmată de Ivacec Vaslui U19, Amicii Suceava și Cartier Pușcași. În ceea ce privește turneul Old-Boys, Real Vaslui a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, fiind urmată de Fratelli Bârlad, Real 2 Vaslui și Spartanii. Summer Cup Vaslui 2022 a fost organizată de AJF Vaslui, Primăria municipiului Vaslui și DJST Vaslui, cu sprijinul Liceului cu Program Sportiv Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.