3.2 C
Vaslui
26-nov.-2022

Sumudicã stie care a fost cheia meciului

- Advertisement -

“Ne-a lipsit N’Doye!”

SCUZÃ… Marius Sumudicã felicitã echipa Brasovului pentru victorie si spune cã altul ar fi fost rezultatul dacã în teren s-ar fi aflat Ousmane N’Doye. Antrenorul este îngrijorat de faptul cã aceeasi echipã care fãcea meciuri mari în Europa nu se regãseste deloc în campionat.

Chiar dacã întelegerea cu FC Vaslui i-a fost prelungitã de curând, Marius Sumudicã nu are deloc viatã linistitã. Înfrângerea de asearã îl poate costa mai mult decât îsi poate închipui. Tehnicianul este constient de presiune si explicã unde s-a pierdut meciul asearã. „A fost un meci frumos ca ritm de joc, felicit echipa adversã deoarece au arãtat în seara aceasta cã au echipã. Din punctul meu de vedere cred cã un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil. Probleme fizice nu mai avem, singura noastrã problemã este cã nu am reusit încã sã gãsim un 11 de bazã. Încã o datã am demonstrat cã o echipã nu se face peste noapte. Etapã de etapã sunt întrebat dacã îmi dau sau nu demisia de la Vaslui, bine cã atunci când fãceam jocuri bune în Europa nu mi se mai punea întreabarea asta. Pot sã vã spun cã cea mai mare pierderea pe care am avut-o noi astãzi a fost Ousmane N’ Doye, jucãtor care, dupã pãrerea mea este cel mai bun mijlocas din România.” a spus antrenorul Vaslui.

Portarul Dani Coman vrea ca echipa sa sã iasã cât mai repede din aceastã pasã proastã, pentru cã punctele strânse pânã acum sunt insuficiente pentru obiectivul propus. „Ne asteptam sã fie un meci greu, am întâlnit o echipã care era oarecum în crizã de puncte. Vrem sã iesim cât mai repede din aceastã pasã deoarece Vasluiul nu este o echipã care sã se lupte pentru mijlocul campionatului. Pentru obiectivul pe care îl avem în campionat 15 puncte sunt foarte putin, dar asta este viata.” a declarat Coman.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.