3.2 C
Vaslui
26-nov.-2022

SUNT GHINIONIST!

- Advertisement -

Veste groaznicã pentru N’Doye

BLESTEMAT… Ousmane N’Doye va rata toate meciurile din acest an, el fiind nevoit sã stea departe de gazon cel putin douã luni. Vestea bunã pentru senegalez este cã va putea merge la New York, pentru a fi alãturi de familia sa. Cel putin la fel de ghinionist este si Ionut Balaur, care desi a terminat perioada de recuperare, acuzã în continuare dureri mari la genunchi, în ciuda tuturor tratamentelor medicamentoase.

Unul dintre cei mai importanti fotbalisti din echipa lui Viorel Hizo a primit ieri o veste foarte proastã din partea medicilor. Acidentarea suferitã în partida cu “U” Cluj este una mai serioasã decât pãrea, iar fotbalistul va fi nevoit sã stea departe de gazon nu trei sãptãmâni, ci minim douã luni. Senegalezul va lipsi tot restul turului, plus cele douã etape din retur care se vor disputa în acest an. La auzului verdictului, N’Doye a izbucnit strigând cã este pur si simplu ghinionist. Totusi, dacã oficialii clubului îi vor permite, N’Doye va merge în SUA pentru a face recuperarea alãturi de familie. “Astept încã o datã sã vãd ce spune medicul echipei. Nu stiu încã dacã voi pleca acasã, dar iau în calcul si aceastã variantã având în vedere cã nu voi mai juca pânã la finalul turului, dar asta nu spun eu, asta va spune doctorul. Mã doare piciorul, dar asta este viata, sunt ghinionist!” a declarat Ousmane N’Doye.

De accidentarea lui N’Doye va profita din plin Raul Costin, unul dintre putinii mijlocasi la închidere pe care îi are în acest moment Viorel Hizo. Si cum “Dulãul” joacã meci de meci cu doi închizãtori, Costin-Caue ar urma sã devinã, în curând, un cuplu bine sudat. Raul are deja câteva partide de la venirea lui Hizo si desi nu este încã la nivelul asteptãrilor, minutele jucate îl pot face sã creascã de la o etapã la alta.

Balaur, de la extaz la agonie

Cel putin la fel de trist este si Ionut Balaur, fotbalist care suferã si acum de pe urma unei accidentãri destul de vechi. Revenit la antrenamente dupã opt luni de pauzã, Balaur acuzã în continuare dureri groaznice la genunchi, în ciuda faptul cã a urmat un program strict de recuperare. Nici unul dintre tratamentele prescrise de medici nu are efect asupra sa, iar dubla operatie de la ligamente si menisc încã îl fac pe jucãtor sã se plângã de dureri. Din dorinta de a reveni cât mai curând la capacitate maximã, Balaur ignorã durerile si se antreneazã strângând din dinti cot la cot cu ceilalti coechipieri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.