spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Sunt în stare de orice ca să câştige alegerile. Exploatează abuziv albia unui râu ca să obţină voturi

- Advertisement -

Un primar din Teleorman câştigă capital electoral cu ajutorul nisipului. Edilul din localitatea Mârzăneşti exploatează abuziv albia unui râu pentru a scoate tone de nisip pe care le duce zilnic direct în curţile oamenilor, care au nevoie de acest material la construcţii. Din acest motiv, malul râului s-a surpat şi pune în pericol viaţa celor ce merg în zonă cu animalele sau la scăldat.

Locuitorii din Mârzăneşti se privesc cu uimire cum zilnic utilajele primăriei aduc în faţa caselor grămezi întregi cu nisip din albia râului, fără ca aceştia să îi ceară un asemenea favor primarului PD-List.

Oamenii care transportă nisipul sunt angajaţi ai primariei, iar când sunt filmaţi în timpul operaţiunii reacţionează violent, chiar vulgar.

Edilul comunei Mârzăneşti nu a cerut aprobare pentru exploatare nici Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi nici Apelor Române.

După aflarea veştii că malul Teleormanului s-au putea surpa, oamenii şi consilierii locali s-au dus la primărie să depună un memoriu. Imediat după ce materialul a fost filmat utilajele şi-au încetat activitatea.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.