spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Supărare în CL Huși: managerul clubului sportiv local, suspectat că e prea fudul ca să-și facă raportul de activitate!

- Advertisement -
NEDUMERIRE… Consilierii locali hușeni l-au luat la ochi pe managerul Mihai Cehan, despre care au spus că ia salariu, dar nu știe nimeni nici ce face, nici ce program are la Club.

DIVERGENȚE… După ce s-a dus vorba că la Clubul Sportiv Municipal din Vaslui ar fi loc de sinecuri politice, iată că nici la proaspăt înființatul Club Sportiv Municipal din Huși apele nu sunt tocmai mai limpezi. Unii consilieri locali l-au luat la ochi pe managerul Mihai Cehan, despre care au spus că ia salariu, dar nu știe nimeni nici ce face, nici ce program are, nici care este situația cu alți angajați pe care i-a adus la Club și care ar fi ei tot niște „manageri”. Consilierul Cătălin Țocu a intervenit în cadrul celei mai recente ședințe de CL și a cerut ca Mihai Cehan să își facă un raport de activitate, ca să știe și aleșii cam pentru ce au înființat un club sportiv în oraș, cu un buget din bani publici cam… cât o tichie de mărgăritar.

“L-am rugat pe domnul Cehan să vină, să ne facă un raport de activitate. (…) Ce program de activitate are domnul Cehan? Ce program de activitate au cei care sunt angajați, Ionuț Pălie, care este manager nu știu de care?”, s-a adresat avocatul Cătălin Țocu, colegilor din Consiliu Local, la cea mai recentă ședință ordinară a CL Huși. Consilierul Radu Bobârnat, la rândul său, a fost și mai tranșant pe aceeași temă. “Am solicitat să fie chemat la ședință domnul Cehan Mihai, managerul Clubului Sportiv Municipal, ca să vedem, la aproape un an de zile de la înființarea acestui Club, ce s-a făcut? Ce se face cu banii care sunt investiți în acest Club? N-am văzut de 1 Iunie un cross al copiilor, ceva organizat, un sport de masă. Nu s-a văzut”, a susținut consilierul. „A fost”, s-a auzit din sală un consilier social-democrat. „Unde a fost? Eu cred și sunt convins, asta e părerea mea, că domnul Cehan Mihai stă acolo să ia banii. Și nu face nimic concret. Nu acesta a fost scopul pentru care noi am înființat acest Club, ca să ia el bani și încă vreo câțiva în jurul lui”, a susținut consilierul Radu Bobârnat. Reprezentanții executivului au spus că Mihai Cehan ar fi venit la ședință, dar se afla la un curs la Iași. “Și eu am rugămintea să îi transmiteți domnului Cehan să întocmească raportul de activitate de care am discutat, că dacă nu o va face, noi, ceilalți membri ai Consiliului de Administrație, de fapt, eu îmi voi face propriul raport de activitate și voi exprima și punctul de vedere legat de ceea ce se întâmplă acolo. Clar că se întâmplă și lucruri bune…”, a spus Cătălin Țocu, întrerupt fiind însă de consilierul primarului, Sergiu Boeru. “Vizibile! Legat de administrarea stadionului, de administrarea sălii de sport și de numărul copiilor care vin să facă sport pe stadion”, a susținut Boeru. “Așa este, sunt lucruri bune, dar și mai puțin bune. Însă l-am rugat pe domnul Cehan să îmi prezinte o serie de documente legate de angajați ai Clubului. Am făcut și copii după procesele verbale ale ședințelor că văd că îmi sunt puse la îndoială cuvintele mele în mai multe situații”, și-a continuat ideea Cătălin Țocu. Consilierul primarului, Sergiu Boeru, a intervenit iar. “Aveți cumva o chestiune de genul acesta? Eu sunt coleg cu domnul Țocu (în C.A.-ul Clubului Sportiv Municipal, n.r.) și nu sunt de acord, că sunt puse la îndoială… Deci, totul este foarte transparent. Domnul Țocu este lăsat de fiecare dată să își exprime punctul de vedere. Deseori am ascultat punctul dumnealui de vedere…”, a spus Sergiu Boeru.

“Dar stați oleacă, dumneavoastră știți ce gândește domnul Cehan?”

“Dar comunicarea cu domnul Cehan, cel puțin în ceea ce mă privește – probabil, eu sunt vinovat de data asta, nu decurge tocmai… “, a insistat Cătălin Țocu. “Pot fi și rațiuni personale”, a opinat, în mod subiectiv, Sergiu Boeru, aspect surprins rapid de consilierul Țocu. “Dar stați oleacă, dumneavoastră știți ce gândește domnul Cehan? L-am solicitat pe domnul Cehan, să organizăm la Huși un memorial “Prof. Mihai Balan”. Este o discuție pe care am antamat-o cu câteva luni în urmă la nivelul Asociației Județene de Fotbal, am primit concursul celor de-acolo, dar n-am primit încă răspuns din partea Clubului Sportiv Municipal. (…) L-am rugat pe domnul Cehan să vină, să ne facă un raport de activitate. Ce program de activitate are domnul Cehan? Ce program de activitate au cei care sunt angajați, Ionuț Pălie, care este manager nu știu de care? Am antamat acum discuția și o vom clarifica la momentul potrivit”, a susținut consilierul Cătălin Țocu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

 1. De ce Dzeu îl tot apară atâta dl Boeru pe marele consilier personal de Tatarani, Cehan? Urmează sa fie marele consilier personal de Husi?

 2. Ce se intampla la Husi e o grozavie, pe stadion au crescut copacii zici ca e Padurea Letea, niste cai salbatici mai trebuie, gazonul zici ca e toloaca, asa de rau arata, sport nu dar conducatori cu duiumul, domn primar dupa spital ati distrus si sportul, ati reusit si de data asta domn primar🤣, io zic domn primar sa turnati o ulita de asfalt pe stadion sau sa l faceti parcare si gata, oras european🤣🤣🤣🤣

 3. Acești „angajați” chiar sunt pe nicăieri. Iau banii degeaba. Consilier personal și manager de club. Pe deasupra, mai face și cursuri. Probabil ca acest om nici nu mai doarme. Doar probabil, pentru că în realitate nu este pe nicăieri. Doar încasează banii degeaba. Partidul pu lii.

 4. Mihai Cehan a foat baiat bun pana la un moment dat, acum … a devenit un arogant ce nu-si prea stie locul dar cred ca face si lucruri bune …

  Dar palie, acest palie, betivul de serviciu al orasului, nu inteleg cum poate acest gunoi betiv sa-i invete orice pe copii in materie de sport sau sa managerieze vreo toaleta …

 5. Au făcut sahistii din Husi de 1 iunie la Episcopie. Erau sute de copii la mesele lor și au plecat cu medalii, cărți, sahuri. NU am auzit sa aibă legătură cu Clubul Municipal. Cred ca au făcut-o doar ei.

 6. Asa e! Toti copiii Husi-ului se joaca pe stadion! Am vazut eu unul, acum vreo 10 ani. Ca de atunci n-am mai vazut, ca stadionul e inchis mai tot timpul. Probabil ca foloseste doar ca fabrica de sinecuri si pusculita de partid.
  Si… de cand face manajeru’ „cursuri” la iasi in timpul programului de serviciu? Si ce cursuri face? Au vreo legatura cu activitatea profesionala? Ori doar merge la cumparaturi sau la gagici? Si cine i-a aprobat absenta de la serviciu? Si ce scrie in condica de prezenta / foaia de pontaj? Prea multe intrebari NU se pun…

  • Cine dracu -i cehan asta cu neamurile lui cu tot! A bagat-o pe nevasta-sa la primarie de la banca, ( ciupilane arza-te-ar iadu de nenorocit ca posturile hahalero rrebuie ocupate de un om capabil nu de rapanosii care te platesc sau veri si verisoare idioate complet care ocupa post in spital primarie sj orjce structura pe care ai pus tu labele mizerabile de bulgaroi!!!!)) Conduce un club sportiv .. iadul sa va inghita de spurcati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.