spot_img
17.9 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Supărat că a pierdut la păcănele, un tânăr de 18 ani din Ilfov s-a răzbunat și a dat foc barului cu un cocktail Molotov

- Advertisement -

Un tânăr de 18 ani, supărat că a pierdut la jocuri de noroc, într-un local din Ciorogârla, judeţul Ilfov, a decis să se răzbune dând foc barului. El a fost prins la câteva zile după incident, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Incidentul, înregistrat iniţial la Poliţie ca având autor necunoscut, s-a produs săptămâna trecută, în seara zilei de duminică. „La data de 24 martie a.c., în jurul orei 23:15, poliţiştii oraşului Bragadiru au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale cu privire la faptul că, o persoană necunoscută a distrus, prin incendiere, uşa de acces în localul situat în satul Dârvari, din comuna Ciorogârla, unde respectiva societate comercială îşi desfăşoară activitatea. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii oraşului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei respectiv un tânăr, în vârstă de 18 ani”, informează, sâmbătă, Poliţia judeţeană Ilfov.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/suparat-ca-a-pierdut-la-pacanele-un-tanar-de-18-ani-din-ilfov-s-a-razbunat-si-a-dat-foc-barului-cu-un-cocktail-molotov-2742071

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.