Surorile acuzate că au ucis-o pe tânăra găsită arsă în geamantan la Giurgiu, înregistrate în celulă: „E rea făcătoare și-n mormânt!”

Elena și Silvia Constantin au recunoscut că, alături de Giani Dinu, au bătut-o și au incendiat-o pe tânăra de 32 de ani care, toamna trecută, a fost găsită moartă într-un geamantan pe câmpul de lângă Ghimpați. Cele două surori susțineau însă că victima ar fi murit după ce a băut insecticid. Legiștii au stabilit că Sabina Mircea a murit din cauza loviturilor primite. „Sincer, n-am niciun regret pentru ce-am făcut”, mărturiseau surorile Constantin, în camera de arest, neștiind că sunt interceptate.

Pe 21 iulie, la Tribunalul Giurgiu va începe procesul celor trei. Ei sunt acuzați de omor și profanare de cadavre. În fața anchetatorilor, Giani Dinu și surorile Constantin au susținut că nu ei au ucis-o pe Sabina Mircea. Cei trei declară, potrivit rechizitoriului, că au bătut-o după ce ar fi aflat că ea l-a agresat sexual pe băiețelul uneia dintre surori, dar apoi, spun inculpații, Sabina a mers în baie și a băut insecticid, iar ei, văzând că ea nu mai mișcă, au decis să o bage într-o valiză, să o ducă pe câmp și să-i dea foc.

Legiștii au stabilit însă că nu ingerarea de otravă a provocat decesul, ci bătaia primită. Sabina avea toate coastele rupte și fusese lovită în cap, de mai multe ori, cu lama unui cuțit. În sângele ei s-a găsit monoxid de carbon (sub 10%), iar legiștii nu au exclus varianta ca victima să fi fost încă în viață la momentul incendierii.

„Am dat la nimereală, fie ce-o fi”

Crima s-a petrecut pe 30 octombrie anul trecut, într-un apartament din cartierul Ferentari (București). „Când am început să lovim, Sabina era în poziţia şezut, pe gresie. Am aplicat loviturile la nimereală, cu pumnii şi picioarele, fie ce-o fi”, le-a declarat Giani Dinu anchetatorilor.
Citeşte întreaga ştire: Surorile acuzate că au ucis-o pe tânăra găsită arsă în geamantan la Giurgiu, înregistrate în celulă: „E rea făcătoare și-n mormânt!”

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ