Surorile suspectate de anchetatori au recunoscut că au ucis-o pe femeia incendiată în Giurgiu/ Explicația criminalelor este halucinantă

Cele două surori suspectate că au ucis-o pe Sabina Mircea, femeia incendiată în Giurgiu, au recunoscut în fața anchetatorilor că au comis crima. Femeile au invocat un motiv absolut halucinant, încercând să îi convingă pe anchetatori că, de fapt, victima ar fi încercat să se sinucidă iar ele au omorât-o în timp ce încercau să o resusciteze.

După mai multe ore de audieri, timp în care surorile  din Ferentari suspectate că au omorât-o pe Sabina Mircea au negat cu vehemență că au comis crima, acestea și-ar fi recunoscut fapta în fața procurorilor giurgiuveni. Puse în fața probelor, acestea au cedat în cele din urmă și au explicat că inițial femeia ar fi încercat să se sinucidă și ar fi băut dintr-o sticlă cu insecticid.

Potrivit celor două suspecte de crimă, după ce victimei i s-a făcut rău, și și-a pierdut cunoștința, ele i-ar fi venit, inițial, în ajutor. În timp ce încercau să o resusciteze ar fi apăsat-o cu putere pe piept, fapt care, susțin cele două femei, ar explica cele patru coaste fracturate găsite de medicii legiști în urma necropsiei. Pentru că nu reușeau să o facă să își revină, cele două ar fi afirmat că s-ar fi speriat și au omorât-o. În ciuda declarațiilor date de cele două femei, potrivit unor surse judiciare, există dovezi că Sabina Mircea ar fi fost violată sau că a intretinut relații sexuale cu mai mulți bărbați chiar in seara crimei, fapt care induce presupunerea că aceasta ar fi fost sechestrată și obligată să se prostitueze.

Ancheta în cazul tinerei ucise și incendiate într-o valiză, în județul Giurgiu, oferă noi detalii surprinzătoare. Cadavrul Mihaelei-Sabina Mircea a fost descoperit între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, iar investigația criminalistică a evoluat rapid de la stadiul „niciun suspect” la stadiul identificării a trei suspecți pentru care procurorii au suspiciuni rezonabile că ar fi fost implicați în uciderea și incendierea tinerei.

Cei 3 suspecți se afla la audieri înca de dimineață, însă anchetatorii au reușit să obțină mărturisirea crimei abia după ore în șir de audieri.  Toți cei 3 suspecți locuiesc in cartierul Ferentari din Capitală, într-o zona cu rromi. Locințele suspecților au fost percheziționate.

Examenul toxicologic efectuat la INML a evidențiat prezența unui insecticid ingerat de victimă

Surse judiciare au transmis, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, că examenul toxicologic efectuat la INML a evidențiat prezența unei substanțe care ridică alte semne de întrebare. Este vorba despre un… insecticid, iar anchetatorii pleacă de la două variante. Prima dintre ele ar fi aceea că Mihaelei-Sabina Mircea a fost obligată să înghită insecticidul, înainte de a fi ucisă. … https://www.gandul.ro/actualitate/surorile-suspectate-de-anchetatori-au-recunoscut-ca-au-ucis-o-pe-femeia-incendiata-in-giurgiu-explicatia-criminalelor-este-halucinanta-19540224
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ