spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Surpriza anului: Interlopul Moșailov s-a pocăit! Spovedanie publică uimitoare (VIDEO)

spot_imgspot_img
- Advertisement -
SCHIMBARE LA FAȚĂ… Cel mai de temut interlop al Vasluiului s-a „reeducat” în pușcărie. Acesta îi sfătuiește pe cei ce vor să fie „șmecheri” că mai bine să sune la 112, decât să-și facă dreptate singuri

RARISIM… Incredibil, dar se întâmplă la Vaslui! Cel mai mediatizat interlop al orașului, Ionuț Moșailov, aflat în arest la domiciliu, a cedat. Acesta, după o lună de arest preventiv, a devenit filozof. A postat pe contul său de Facebook un live prin care a șocat pe toată lumea. Iluminat în arest, Moșailov a avut o revelație și a dat cu piciorul la toată cariera sa de interlop, pe care și-a construit-o cu greu în ultimii ani, spunând public că îi pare rău pentru faptele sale de „șmecher”. Cel care-i sfida pe polițiști când era oprit în trafic, considerându-i „neprofesioniști”, că nu știu să amendeze un „șmecher”, a devenit un mielușel și le spune celor mai tineri ce tânjesc după o carieră de interlop, că nu asta este calea de urmat. Iată că ultima bătaie de la Sauca, în care acesta a fost implicat cu „discipolii” săi de la Văleni, a fost punctul final al carierei de interlop a lui Moșailov. Întors de la „reeducare”, Moșailov s-a spovedit public, în stilu-i caracteristic. Dacă în trecut îi sarea țandăra imediat și se comporta violent, acum Moșailov e precum Gogu Steriade din celebrul film BD la munte și la mare. Le spune tinerilor ce trebuie să facă când primesc un pumn și au statut de șmecher: „Să sune la 112!” Pios, ca un călugăr după ce a postit, Moșailov apare pe Facebook cu o tiradă de ziceri profunde, cu păreri de rău și regrete de ai spune că omul l-a văzut pe Dumnezeu și brusc s-a schimbat. Dar, de fapt, toate aceste zbateri ale sale au un scop. Peste o zi urmează să ajungă în fața instanței în care se discută despre oportunitatea continuării arestului său la domiciliu și, precum Gogu Steriade, încearcă să le explice magistraților ce va face dacă va găsi pe stradă un portofel, pardon, un individ care atentează la onoarea sa de interlop.


sursa video: Facebook Ionut Mosailov

Spovedania lui Moșailov la prima vedere pare un truc, fiindcă vineri magistrații vasluieni stabilesc dacă acesta mai trebuie să stea în arest la domiciliu sau nu, după ce o perioadă a fost arestat preventiv. Acesta a ajuns în beciurile Poliției după ce a „tocmit” o gașcă de bătăuși de la Văleni să-i aplice o corecție unui cunoscut care a „îndrăznit” să-i tragă un pumn, distrugându-i reputația de mare interlop al Vasluiului. A urmat o bătaie generală într-un bar din localitatea Sauca, unde acesta și gorilele sale i-au zdrobit în bătaie pe trei tineri, printre care se afla firește și cel care l-a dezonorat. Iată ce spune acesta într-un live pe Facebook, bineînțeles din arest la domiciuliu, despre faptele sale, pe care acum le regretă. Cuminte ca un mielușel, cel care în trecut îi umilea pe polițiștii vasluieni, numindu-i „săraci” și care considera că amenda primită e „înjositor” de mică, acum spune că îi pare rău de tot și că Poliția a făcut bine că l-a băgat la zdup pe un șmecher precum a fost el. „Unul de vârsta mea poate înțelege, dar nu poate să se mai schimbe ca persoană. Măi, copii, nu încercați niciodată să fiți ca unul pe care îl vedeți pe stradă (n.r. șmecher). Ăla are un nume, o reputație rea, că una bună nu o să o ai niciodată. Să zici că Doamne, vreau și eu să fiu ca el, să fiu șmecher. Toate variantele prin care ați încerca să faceți asta nu duc decât la pușcărie. Acum sunt arestat și eu. Am stat pe arest o lună și mai am 3 luni de stat la domiciliu, din cauza la o mică (sic!) bătaie. La început mi s-a părut că, ținând cont că am avut parte de altercații mai ușoare, am încercat să-mi țin numele sus cum am crezut eu mai bine. De multe ori mi-aș fi dorit să fiu fraier. Acum nu vreau să mă plâng de nimic. Mi-am făcut-o cu mâna mea. Credeam că mă abuzează poliția. Nu știam ce are cu mine, că cel pe care l-am bătut a avut doar vreo două zile de spitalizare”, și-a început acesta spovedania publică. Ca să fim mai plastici, putem spune că vorbele înșiruite de acesta par mai degrabă a fi niște cugetări profunde, complet exhaustive. Imaginând un dialog imaginar cu niște copii care se uită la șmecherii din care și el face parte, acesta dă niște sfaturi tinerilor, care șochează prin naturalețea lor.

Cum l-a schimbat arestul preventiv pe Moșailov

Ionuț Moșailov, după ce a stat la răcoare, spune că nu le poartă pică polițiștilor care l-au arestat și le transmite celor care vor să devină șmecheri ca el că ar trebui să se gândească de două ori când o iau pe această cale. Iată cum motivează aceste ziceri: „Acum îmi dau seama că îmi fac un bine, să-mi dea o lecție (n.r. polițiștii). Eu mi-am învățat-o, dar degeaba le spun acum ( n.r. judecătorilor, procurorilor, etc) că am soția însărcinată, că am copilul cu mâna ruptă. Sunt conștient de ce ei nu văd chestiile astea. Dacă fiecare persoană vrea să-și arate greutățile, toți avem multe. Pe stradă nu le arătăm, pe stradă suntem șmecheri. Eu acum o gândesc așa, dar eu înainte de ce nu m-am dus la Poliție să le spun că am femeie și copil înainte să-l bat pe ăla? A fost o altercație în care am primit un pumn în gât, a venit pe la spate când eram cu soția și copilul, iar reputația și numele meu nu mi-au permis să-l las pe ăla în pace. Am încercat să mă duc la el să vorbesc să-și ceară scuze. Era și un fel de vecin cu mine, să nu o las așa. De obicei, mă duc singur la bătăi, dar acum m-am întâlnit cu niște prieteni și au zis că merg cu mine. Uite că a ieșit bătaia. Nu încercați să fiți ca persoana pe care o vedeți pe stradă, că în spatele persoanei e trecutul care l-a făcut să fie așa. Nu poți din om simplu să ajungi ca el, că nu ai cum. Omul are dureri în suflet, care îl fac să fie rău. Are frustrări în suflet. Când n-ai bani de mic, le arăți banii, te lauzi cu ei. Când ești bătut de mic, vrei să bați pe altul când ajungi mare și tot așa. Chestiile astea ajung numai la pușcărie. Încercați să fiți cât mai liniștiți”, mai spune Moșailov.

Moșailov lansează o nouă modă printre interlopi: În loc de revanșă, mai bine sună la 112

Este incredibil la câtă profunzime a ajuns interlopul după ce a stat în arest preventiv. „Eu credeam că e la modă să suni la 112, că cei care sună sunt niște p…de. Dar ei procedează corect. Dacă sunam la poliție, mai stăteam acum închis? Mi-am șters FB-ul ca să nu mai văd ce postează prietenii mei. E urât așa. Ținând cont că te-au uitat toți prietenii pe care credeai că-i ai. Dacă mă credeți, am doi sau trei prieteni, unul e în dubii. Când mă dădea la ziar și mă vorbea de rău, mă gândeam că sunt 2-3 șmecheri la Vaslui și chiar și pe ăștia îi înjosește și îi vorbea de rău. Păi da ce trebuia să-mi facă? Să mă încurajeze să fac și mai mari prostii? Le gândești după ce te lovești de ele. Ce să vă zic? Fiți cum sunteți în sufletul vostru. Nu încercați să faceți ce fac alții, că ajungeți la pușcărie. Dacă ajungi la pușcărie de tânăr, ți-ai stricat viitorul. Dacă ajungi când ai o familie, e mai rău. Deja poate să-ți plece femeia, suferă copilul. Suferința asta e mult mai mare decât că ți-a plecat femeia. Nu vreau să luați exemplu cum eram eu. Dacă nu vă dă la cap cel cu care vă certați voi, vă dă poliția sigur”, a mai spus acesta.

Moșailov ridică ștacheta în lumea șmecherilor: spovedanie publică contra clemență din partea judecătorilor

CA LA POPĂ… Moșailov speră ca prin această spovedanie să le înmoaie inima magistraților, dar să și arate că zilele petrecute în arest preventiv, dar și cele din arest la domiciliu l-au schimbat radical și că nu mai este omul care era înainte. După declarația acestuia, am pune mâna în foc că după acest episod o să se și călugărească. Iată ce mai spune interlopul, care își justifică agresiunile „printr-un exces de bărbăție”: „Pentru orice șmecher este o portiță care-l slăbește definitiv. Nu vreau să mă plâng. Eu sunt singurul care recunoaște că poliția a făcut dreptate și m-au băgat la pușcărie. Poate n-am meritat în totalitate, poate meritam 24 de ore, ca alții. Dar, după trecutul meu, poliția trebuia să-mi dea o lecție, că a văzut că nu mă mai opream. Orgoliul nu m-a lăsat. Nu încercați să fiți ca mine, care mă cunoașteți din Vaslui. Nu încercați, că nu duce nicăieri. Pe mine nu au putut să mă liniștească băieții din oraș. Am prea mare bărbăția în mine și nu au putut să mă liniștească, dar m-a liniștit poliția. Nu mă plec în fața la nimeni. Ce am rezolvat? Mai bine îmi vedeam de treabă. Acum nu am un prieten care să vină la mine să-mi dea un sfat la nevoie. E o chestie cu care treci mai ușor când vezi că ți-s prietenii lângă tine. Când nici prieteni nu ai și când nu merită să ai prieteni din ăștia. Trebuie să ai prieteni care te influențează la bine. Care-s prietenii ăștia? Care mi-au zis să mă cumințesc, nu ăia care mi-au zis bine că l-ai bătut pe ăla. Se bucură că am intrat la pușcărie cum se bucurau de ăia. Nu încercați să ajungeți unde nu trebuie. Fiecare om e cu trecutul lui. Când nu a avut bani când era mic, când e mare se pozează să vadă toată lumea. Dacă vezi pe cineva cu bani, ia și fă ceva să ajungi ca el, nu fi invidios. Invidia e cea mai mare prostie pe care o poate avea un om. Nu încercați să fiți răi cum sunt eu sau cum e altul. Mă încurajez cum văd la alții pe internet pedepse mai mari. Nu vă mai uitați în sus”, și-a încheiat acesta spovedania.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

 1. Într-un cuvant ai vrut sa fii și tu mare interlop..dar tot a branza puți,ca ești maleti!! Niciodată nu o sa fiți interlopi astia care va dați nevestele,surorile și verișoarele la produs!! Sunteți doar niște curve întreținute!

 2. Bravo .. magistratilor care poate iau zis… pocaieste te … si las o balta…. ca au iesit trufandalele – baieti tineri antrenati in fata carora esti un nimic cum ai fost de fapt.
  curios .. de ce nu zice si din ce va trai.. din ce i si va intretine familia…….
  felicitari organelor de stat care … i si aduc aportul la elimimarea unor jeguri ordinare autonumiti interlopi.

 3. Zici ca-i profesor universitar cand își dă ochelarii jos de pe fața….da cand ii vezi muianul….vezi adevărul….ca-i un marlanoi de la coada vacii…vai de mama lui….

 4. Vremea kurului o mai dat o beșînă.
  Asta e „presa” locală, s-apoi ne minunăm de ce suntem în hazna la nivel central.

  Era vorba să-i închidă…. da’ netrebnicu’ de doctor îi ține în brațe….

 5. Joacă ieftină, crede că magistrații vor „pune botul” la mancîcatul lui.
  De fapt…… și ăia alți interlopi…. vor pune…….

  • Într-un cuvant ai vrut sa fii și tu mare interlop..dar tot a branza puți,ca ești maleti!! Niciodată nu o sa fiți interlopi astia care va dați nevestele,surorile și verișoarele la produs!! Sunteți doar niște curve întreținute!

  • Într-un cuvant ai vrut sa fii și tu mare interlop..dar tot a branza puți,ca ești maleti!! Niciodată nu o sa fiți interlopi astia care va dați nevestele,surorile și verișoarele la produs!! Sunteți doar niște curve întreținute!

 6. 😂Joaca ultima carte poate îl lasă liber 😂 el ca și băiat e mai curva decât nevastasa care e la produs pe afara , și șarpele își schimba pielea dar tot șarpe rămâne,. Păcat dacă asculta de fratiso nu ajungea aici,

 7. Ziar de tot 💩💩💩
  Ce tot promovati acest individ? Nu mai este șmecher..nu mai consuma motorina de 200 lei cat este sanctionat?
  Promovati doar retardatii, curvele, incultura… mars

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.