spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
13-apr.-2024

Surpriză de 8 Martie la Huși: spectacol cu Ovidiu Komornik, în sala mare a noului cinematograf! Sărbătoritele zilei au la dispoziție 305 invitații gratuite

- Advertisement -

MĂRȚIȘOR… Debut de primăvară surprinzător la Huși! De 8 Martie, Primăria s-a gândit să le facă hușencelor un cadou inedit. Mai exact, l-a invitat pe Ovidiu Komornik, autorul celebrei piese „Frumoasa mea”, să le încânte pe sărbătoritele zilei, iar locația în care se va desfășura spectacolul este și ea una deosebită, respectiv sala mare a recent modernizatului cinematograf „Dacia”. Se anunță, așadar, un moment cu atât mai interesant cu cât și spectacolul în sine, dar și deschiderea pentru public a ușilor acestui obiectiv cultural drag localnicilor, finalizat recent după o modernizare din temelii, vor fi ingredientele unui cadou inspirat, făcut hușencelor într-o zi atât de specială, cum este 8 Martie.

Cine se grăbește să ajungă la sediul Casei de Cultură are șanse să „prindă” una din cele 305 invitații oferite gratuit

Numai că locurile din sala de spectacole a cinematografului ‚Dacia” sunt limitate, doar 305. Și din acest motiv a fost nevoie să se găsească o soluție, în așa fel încât sala să fie plină cu sărbătoritele zilei de 8 Martie, dar, totuși, să se respecte această condiție a numărului de persoane, care pot participa la eveniment, conform normelor ISU. Prin urmare, s-au tipărit 305 invitații, care vor fi oferite gratuit la tot atâtea doamne și domnișoare, ce vor ajunge primele la sediul Casei de Cultură „Alexandru Giugaru” din municipiul Huși. Practic, sărbătoritele zilei trebuie să se grăbească puțin, pentru a „prinde” una din cele 305 invitații. Spectacolul care va începe pe 8 Martie, la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe îndrăgitul artist Ovidiu Komornik, alături de care vor concerta și Alexandru Cibotaru, Tatiana Jacota, Ioana Stoleru, dar și ansamblul „Trandafir de la Moldova”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

    • Panarama: cam 60.000 RON. Parandărătul… știe organizatorul. De aia-i și ”gratuit”, adică din buzunarul plătitorilor de taxe și impozite. La 200 lei pe bilet, dacă ar fi fost cu plată, se ținea ”spectacolul” cu sala goală. Dar a început campania electorală, musai trebuie onorate neamurile, prietenii și toți care sug din banii publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.