spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Surpriză de proporţii! Mirel Joacă Bine, românul presupus mort într-un jaf în Italia, este viu şi a fost victima unui furt de identitate

- Advertisement -

În urmă cu două zile, în urma unei tentative de jaf din regiunea Frosinone din Italia, anchetatorii au presupus că unul dintre făptaşi, împuşcat mortal de către victimă, ar fi fost românul Mirel Joacă Bine, asupra căruia a fost găsită cartea de identitate cu acest nume.

Mirel spune că a primit mai multe mesaje referitoare la presupusa sa moarte de la rude şi prieteni, dar nu a fost surprins, nefiind prima dată când i-au fost imputate fapte ilegale pe care nu le comisese.

Braşovean de origine, Mirel Joacă Bine acuză faptul că ar fi fost victima unui furt de identitate, el locuind de mai mulţi ani în Suedia, unde este însurat şi are şi doi copii. Acesta susţine că o persoană s-a folosit timp de peste 10 ani de o carte de identitate pe care a pierdut-o încă de pe vremea când se afla în România, acum aproximativ 17 ani.

Însoţit de câţiva complici, bărbatul despre care criminaliştii italieni spun că a fost ucis în timpul unui jaf petrecut acum două zile în localitatea Santopadre ar fi încercat să fure din locuinţa unui antreprenor local. Surprins în flagrant, hoţul a fost împuşcat mortal de proprietarul casei.

Din actele de identitate descoperite la fața locului, carabinierii au aflat că hoţul ucis se numeşte Mirel Joaca-Bine, un român în vârstă 34 de ani, cu domiciliul în oraşul Braşov. Numai că, surpriză: la adresa indicată au fost găsite rudele bărbatului, care dau peste cap toată ancheta italienilor, potrivit Stirileprotv.

Monica Joacă Bine, sora lui Mirel: „El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură, nici în clin nici în mânecă”.

Într-adevăr, Mirel trăieşte de nouă ani în Suedia, unde şi-a luat casă, s-a căsătorit şi are doi copii. Acum 17 ani, când încă era în România, şi-a pierdut buletinul. Bănuieşte că acela care l-a găsit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumăratele amenzi venite pe numele lui din Franţa şi Anglia. …https://www.romaniatv.net/surpriza-de-proportii-mirel-joaca-bine-romanul-presupus-mort-intr-un-jaf-in-italia-este-viu-si-a-fost-victima-unui-furt-de-identitate_5923428.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.