-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Surpriză la vârful Poliției: cms.șef Gabriel Nechita, șeful Poliției Bârlad, este acum adjunctul IPJ Vaslui! (FOTO)

- Advertisement -
NUMIRE… Cms.șef Gabriel Nechita, șeful Poliției Bârlad, a fost numit adjunct al IPJ Vaslui!

AVANSARE… Șeful Poliției din Bârlad a fost numit în funcția de adjunct al IPJ Vaslui, iar vestea nu i-a surprins pe cei care spun despre polițistul Gabriel Nechita, că a meritat această avansare. Comisarul șef Gabriel Nechita are o vechime în Poliție de 26 ani, iar experiența acumulată poate fi valorificată din noua funcție primită la nivelul IPJ Vaslui. “Mereu am făcut totul cu responsabilitate si voi continua să fac acest lucru. Știu cam cu ce probleme se confruntă în mare, cam toate comunele și orașele din județ”, a spus cms. șef Gabriel Nechita. Noul adjunct al IPJ Vaslui este căsătorit și este tatăl a două fiice, dintre care, spre surprinderea noastră, cea mare va termina la București Facultatea de Jurnalistică, pe investigații, iar cea mică va urma o carieră în IT.

Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Vaslui are de miercuri, 4 mai, un nou adjunct. Este vorba despre comisarul șef Gabriel Nechita, șef al Poliției Bârlad, care a fost numit pentru 6 luni ca adjunct al IPJ Vaslui. Numirea a fost făcută de inspectorul general al Poliției Române. În timpul cât este detașat pe această funcție, la comanda Poliției Bârlad este acum adjunctul instituției, cms.șef. Dănuț Voinea.

Cine este comisarul Gabriel Nechita?

După numirea sa în funcția de adjunct al IPJ Vaslui, cms. șef Gabriel Nechita a avut amabilitatea să ne dea câteva date despre cariera sa, având în vedere că nu este bârlădean prin naștere, ci este născut într-o comună de pe lângă Huși. Acum 26 de ani și-a început cariera de polițist, ca subofițer, trecând prin mai multe etape. „Anul acesta fac 47 de ani și 26 de ani de carieră. Am activat în cadrul mai multor structuri ale Poliției, la Ordine Publică, la Rutieră, apoi am fost șef de secție la Negrești, am fost șef și la SAS, apoi o scurtă perioadă am fost la Biroul Tehnic din cadrul Serviciului Logistic și de la 1 noiembrie anul trecut am fost numit la Poliția Bârlad. Dar, din luna martie a.c., sunt titular, după concurs. Am două fete, care din păcate nu mi-au urmat cariera ca polițist, în schimb cea mare va fi peste un an jurnalist de investigații, iar cea mică va fi un IT-ist bun!”, ne-a precizat comisarul șef adjunct al IPJ Vaslui, Gabriel Nechita. Acesta a precizat că funcția primită îl obligă la și mai multă responsabilitate în cariera sa. „Faptul că acum sunt la conducerea IPJ Vaslui înseamnă o responsabilitate mult mai mare, o plajă de lucru mult mai largă. Până acum era doar pentru Bârlad, acum va fi în tot județul. Știu ce înseamnă orice zonă a județului, știu și cu ce probleme se confruntă aproape fiecare comună din județ și fiecare municipiu și oraș.”, a precizat la final cms. șef Gabriel Nechita. La Poliția Bârlad, conducerea a fost preluată, deocamdată, de cms. șef. Voinea Daniel, adjunctul Poliției Bârlad, urmând să se stabilească ulterior, de către șeful IPJ Vaslui, cine și cum va fi numit la conducerea instituției bârlădene.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

31 COMENTARII

 1. Avand in vedere tot istoricul Politiei Muncipale Barlad in cadrul careia politatii infractori au comis fapte grave de coruptie trafic de influenta, clonari carduri, luare de mita, RAR, Sandu, Dumitrascu …..Jigodia de Chelari…la ce sa ne mai asteptam?????????

 2. Da se poate sa fii politist si dealear imobiliar vinzi cumperi teren agricol si il vinzi la loturi de casa in simila Bahrim bussiness

 3. In permanenta face propaganda electorala USR…este compatibil cu functia detinuta?are voie sa faca politica? Hai DGA DNA….si alte magarii pe care le fac

 4. Mai este un pulitai userist parvenit Bahrim Adrian care impreuna cu sotia lui mahalagioaica niste parveniti care au pacalit multi tarani amarati si le-au luat pamantul cu japca ci cativa lei, profitand de meseria de pulitai. Ar trebui luati la control de ANAF, ANI nu stiu daca statul de politist ii petmitea sa faca atatea magarii……

   • Dacă ai sti cum se vinde pământul agricol nu ai mai vb ca p…sta. Oamenii de care vorbesti plătesc cel mai bine cand este vorbirea de cumpărat teren.
    Aveți dușmănie voi din primarie dar o sa plătiți pentru tot pământul care lati furat din rezerva si de la mosnegi

   • Dacă ai sti cum se vinde pământul agricol nu ai mai vb ca p…sta. Oamenii de care vorbesti plătesc cel mai bine cand este vorbirea de cumpărat teren.
    Aveți dușmănie voi din primarie dar o sa plătiți pentru tot pământul care lati furat din rezerva si de la mosnegi

  • Da ce mulți dușmănoși fără fata pe aici! Mulți nu mai ieșiți cu capul din păcănele si scrieți pe aici de unul sau altul care mișcă câte ceva. :))))))

  • Da bravo ma!
   L-ai facut gelos pe sefut cu Bahrim asta al tau!!
   In articol se face vorbire despre un alt parvenit sa intelegem!!?

 5. Bine ca nu e un jegos ca Chelaru, spagari ca Dumitrasc, Sandu, Nicu Patrichi si altii….niste lepre neavenite care cauta sa se imbogateasca din escocherii

 6. BORFAŞI în uniforme …….cum este posibil ca infractori condamnaţi la pedepse cu suspendare să lucreze în politie ? DUMITRASCU SANDU …….banii aduc fericirea şefilor interlopi mafioţi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.