spot_img
16.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Surse: PSD schimbă deja primul ministru din Guvern. La cine renunță social democrații

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Social democrații renunță la unul dintre miniștrii validați de partid în ședința Consiliului Politic Național de luni. Este vorba de senatorul de Galați, Marius Humelnicu, care a decis să se retragă, după ce i-ar fi fost sugerat acest lucru de conducerea PSD, susțin surse din partid.

„Am decis să renunț la nominalizarea pentru funcția de ministru al Economiei din motive personale și să continui să sprijin îndeplinirea Programului de guvernare din Parlament. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din organizația PSD Galați pentru onoarea de a mă propune în funcția de ministru al Economiei și colegilor mei din partid”, se arată într-un mesaj transmis de senatorul PSD.

Marius Humelnicu, în prezent senator, a fost fotbalist până în 2007, city manager în Galați și secretar de stat în Ministrul Transporturilor. Imediat după nominalizare, Marcel Ciolacu a fost întrebat ce îl recomandă pe acesta pentru funcția de ministru al Economiei.

„Vorbiți de domnul Humelnicu? Senatorul de Galați? Care este președintele comisiei de….IT din Senat, comisie decizională? Am înțeles că este inginer și are toată susținerea noastră pentru acest domeniu. Veți vedea, va veni în fața dumneavoastră și veți afla. Sper să fie un ministru pe așteptările românilor”, a spus Ciolacu. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/surse-psd-schimba-deja-primul-ministru-din-guvern-la-cine-renunta-social-democratii-1746781

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.