Survivor România 2021. Adelina a părăsit competiţia. Prima declaraţie făcută de fosta concurentă: Aceasta e prima lecţie şi cea mai importantă!

Adelina Damian a fost eliminată duminică seară de la Survivor. Aceasta a primit cele mai puține voturi, în această săptămână, din partea publicului

Survivor România 2021. Salvaţi au fost Maria Chițu și Albert, propuși și ei pentru eliminare, seara trecută. Discursul Adelinei i-a emoționat atât pe coechipieri cât și pe membrii echipei roșii.

”Sunt ok, așa cum am mai spus, de când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus… cu tot ce s-a întâmplat aici. Prima lecție, cea mai importantă: carpe diem! Cred că asta ne învață consiliile de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știi cât mai stai pe aici și asta am încercat să fac în fiecare zi, de când sunt la …să mă bucur de ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-au fermecat, pe plajă.

(…) Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor celor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor, și le mulțumesc colegilor mei. A fost cu adevărat o experiență pe care mi-am dorit-o enorm (…) sunt foarte fericită și va aștept pe toți, acasă!”,  a spus, vizibil emoționată, Adelina Damian, înainte de a ieși din competiție.

Favoritul publicului în această ediție nu a fost Albert, spre surprinderea celorlați concurenți. Andrei a primit cele mai multe voturi și l-a nominalizat pe Albert. Acesta se alătură Adelinei și Mariei în “meciul de eliminare” al acestei săptămâni. …https://www.romaniatv.net/survivor-romania-2021-adelina-a-parasit-competitia-prima-declaratie-facuta-de-fosta-concurenta-aceasta-e-prima-lectie-si-cea-mai-importanta_5547308.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ