spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
22-feb.-2024

Susanu, ridicat de acasă și dus la Penitenciarul Vaslui!

- Advertisement -
Ionuț Susanu

IAR LA RĂCOARE… În cadrul activităţilor  operative desfăşurate pe 15 septembrie a.c., polițiștii vasluieni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.   Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au căutat  și  depistat în municipiul Bârlad, pe Ionuț Susanu,  în vârstă de 33 de ani, din aceeași localitate. Pe numele acestuia, Judecătoria Bârlad a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 2 ani și 2 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”tulburarea ordinii și liniștii publice” și ”lovire sau alte violențe”, fapte penale săvârșite în municipiul Bârlad, județul Vaslui, în luna septembrie 2020.  Ionuț Susanu a fost condus la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Un periculos infractor bârlădean!

Ionuț Susanu, din Bârlad, a fost  arestat preventiv în 18 septembrie 2020, pentru comiterea  infracțiunii de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice. Bărbatul, arestat pe 15 septembrie a.c.,  este cunoscut cu multe infracțiuni la activ.  Față de acesta a mai fost probată activitatea infracțională săvârșită  cu ocazia  unei  agresiuni produse în luna martie 2019, în zona gării C.F.R. din municipiul Bârlad, când  Ionuț Susanu  a lovit o femeie, în vârstă de 45 de ani, cu palma peste față și ulterior, un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu o sticlă, în zona capului. Referitor la infracțiunea din 2020, septembrie, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 12 septembrie 2020, ora 20.00, în municipiul Bârlad, în interiorul unui local de alimentație publică de pe strada Gheorghe Doja, pe fondul consumului  de alcool,  a  agresat  un bărbat de 32 de ani  și   alți  doi bărbați care au sărit în ajutorul acestuia.

Sălbaticul Susanu din Bârlad a scos ochiul unui om nevinovat!

Vă reamintim că Ionuț Susanu, cunoscut de bârlădeni, în special de tineri, ca un individ violent, amator de alcool și droguri, plus  și  recidivist – a comis  infracțiuni   tot cu violență. A agresat  pe 31 martie 2019 o fată de 16 ani, în localul din zona Stației CFR Bârlad. Aceasta s-a supărat și a mers să-și cheme părinții. A venit doar mama, o femeie de 45 de ani, iar Ionuț  Susanu n-a acceptat  să fie luat la ceartă și a luat-o la bătaie! După care a plecat  nervos din local și a dat afară peste A. Constantin, de 50 de ani, care aștepta taxiul. Crezând că este tatăl fetei pe care a agresat-o, l-a lovit pe bietul om, nevinovat, cu o sticlă plină cu bere peste față. Sticla s-a spart și i-a scos omului ochiul stâng, i-a spart nasul, capul… Aproape că l-a omorât pe loc! Și, ca un făcut, omul nevinovat a rămas fără un ochi, iar Ionuț Susanu era cercetat în libertate până pe 15 septembrie, când i s-a înfundat în sfârșit!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Ce cacacios bețiv…macar 10 ani de muncă în folosul comunității.sa vezi apoi daca mai are curaj sa faca ce a facut.Va asigur ca nu.Este prea odihnit de asta i s-a urcat la cap.Sa ne cacam în gluga si șapca lui apoi sa i le punem în cap.parazit al societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.