Suspectul din crima de la Mogoșești a recunoscut totul! Scandalul a izbucnit de la o bătaie cu biciul, pe care victima i-o aplica unei minore!

Detalii cutremurătoare privind crima din Mogoșești, care a îngrozit Iașul! Suspectul a fost reținut și, la audieri, a recunoscut totul! Scandalul ar fi izbucnit de la o bătaie cu biciul pe care victima i-o aplica unei minore! Totul s-a petrecut în câteva fracțiuni de secundă

Anchetatorii au scos la iveală detalii cutremurătore privind crima comisă recent în comuna ieșeană Mogoșești! După câteva ore de căutări, oamenii legii l-au identificat pe suspect. Dus la audieri, individul a recunoscut totul.
Potrivit oamenilor legii, scandalul ar fi pornit de la o bătaie cu biciul pe care victima i-o aplica unei minore. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii vor formula o propunere de arestare preventivă pe numele acestuia.

Crima care a îngrozit Iașul: anchetatorii spun că scadalul a izbucnit de la o bătaie cu biciul pe care victima i-o aplica unei minore

Referitor la crima care a îngrozit Iașul weekendul trecut, anchetatorii au refăcut filmul incidentului. Procurorii ieșeni au constatat că, înainte de acesta, a avut loc un alt conflict între inculpat și victimă, un bărbat de 35 de ani.

„În urmă cu aproximativ zece zile, între inculpat și victimă a mai existat un conflict fizic”, a precizat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Pe de altă parte, incidentul care a dus la decesul victimei a avut loc în noaptea de 13 spre 14 iunie. ….https://www.bzi.ro/suspectul-din-crima-de-la-mogosesti-a-recunoscut-totul-scandalul-a-izbucnit-de-la-o-bataie-cu-biciul-pe-care-victima-i-o-aplica-unei-minore-3969915?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ