spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Suspiciune de nebunie la Primãria Murgeni!

- Advertisement -

Primarul din Murgeni a chemat psihologul sã evalueze functionarii!

SUSPICIUNI Ieri toti functionarii din Primãria Murgeni au fost evaluati de un psiholog. Evaluarea a fost fãcutã la solicitarea primarului Ioan Buta. “Am cel putin un functionar care are probleme cu capul”, a declarat acesta! Conform legii, primarul poate solicita ajutorul psihologului o datã pe an dacã acesta crede cã se impune o asemenea evaluare!

Functionarii din Primãria Murgeni au avut parte ieri dimineatã de o surprizã. Acestia au fost anuntati de secretar sã nu pãrãseascã sediul Primãriei pentru cã urmeazã sã fie evaluati de un psiholog. Unul din functionari, Eugen Plãcintã, crede cã acest control a fost unul cu “tentã”: “Existã doi colegi în Primãrie care au avut probleme în gestiune: unul a iesit cu o lipsã de 17000 mii de lei si celãlalt cu lipsã 13000. Acestia au fost si primii care au fost chemati la psiholog. Eu am fost ultimul si am fost tinut cel mai mult. Mi s-a pãrut ciudat pentru cã doamna psiholog tot insista sã nu ne certãm sã nu bem în Primãrie. Era clar cã a fost informatã si scopul ei era sã ne facã sã tãcem în privinta ilegalitãtilor care se petrec în Primãrie”, a declarat Eugen Plãcintã. Acesta a mai spus cã existã un conflict deschis între el si primar, fiind amenintat de acesta sã-si tinã gura pentru cã altfel vor urma represalii dure.

Primarul Buta: se impunea un asemenea control

Primarul Ioan Buta a declarat cã asemenea controale sunt legale si normale în orice primãrie. “Anul trecut nu am fãcut pentru cã nu aveam bani, dar anul acesta chiar se impunea un astfel de control. Am suspiciuni cã cel putin un functionar are ceva probleme. Oricum e bine de stiut cã lucrezi cu oameni sãnãtosi la cap”, a declarat primarul. Acesta a mai declarat cã nu stie cine este psihologul care a evaluat functionarii de la Primãrie, de aceastã actiune ocupându-se secretarul Primãriei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.