spot_img
38.5 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Suspiciuni de evaziune fiscală la CSM Vaslui: tichetele de intrare, fără valoare!

- Advertisement -
SUSPICIUNI… Fanii primesc un bilet care le asigură accesul în sală, însă acel tichet e fără valoare, pentru că reprezentanții CSM uită să treacă prețul pe el.

NEPREȚUITE… Se întâmplă lucruri care nu sunt deloc în regulă la Clubul Sportiv Municipal Vaslui, patronat de Consiliul Local. Mai mulți cititori ai ziarului nostru ne-au semnalat faptul că în ultima perioadă au cumpărat bilete pentru a intra la meciurile echipei de handbal, însă pe acele tichete nu era trecută și valoarea lor, ceea ce lasă loc la multe interpretări. Conducerea CSM Vaslui se apără și spune că prețul biletului a fost stabilit încă de la începutul sezonului sportiv, iar el rămâne același până la finalul campionatului.

Primăria Vaslui alocă, în fiecare an, sute de mii de euro Clubului Sportiv Municipal, ca locuitorii orașului să se bucure de competiții sportive, fie că vorbim de handbal, fotbal, baschet și atletism. Banii sunt scoși din bugetul local și merg, în mare parte, către salariile sportivilor și organizarea meciurilor. Vasluienii mai contribuie o dată la buna funcționare a clubului atunci când cumpără bilete pentru a intra în Sala Sporturilor. De două ori pe lună, suporterii echipei de handbal plătesc câte 15 lei pentru a-și susține favoriții. În locul banilor, fanii primesc un bilet care le asigură accesul în sală, însă acel tichet e fără valoare, pentru că reprezentanții CSM uită să treacă prețul pe el. Deocamdată nu se știe dacă cu intenție sau nu, însă această omisiune deschide larg portițele unei posibilități de a face evaziune fiscale. Câțiva fani care sunt nelipsiți de la meciurile de acasă ale echipei de handbal ne-au semnalat aceste nereguli. “Ei vând biletul cu 15 lei, însă atunci când încasările se introduc în gestiunea clubului, se pot trece valori mai mici, tocmai pentru că cineva din club a omis să scrie prețul. Biletele nu sunt tipărite pentru fiecare meci în parte, nu se scrie cine cu cine joacă, e trecută doar data și aia foarte rudimentar. Nimeni din cadrul clubului nu poate să ofere garanția că acele bilete care sunt vândute fără preț pe ele nu erau alocate gratis, de fapt, în baza unui acord cu clubul oaspete, galeriei vizitatoare. Atât timp cât un cetățean plătește bani pe un bilet, e normal și firesc ca pe acel bilet să fie trecută valoarea lui, altfel putem vorbi de evaziune fiscală. Nu pot spune că la CSM Vaslui se face evaziune fiscală, e posibil să nu fie deloc așa, însă faptul că cei de acolo omit să treacă prețul pe tichet, ora la care se dispută meciul, echipa cu care CSM Vaslui joacă, lasă loc la tot felul de interpretări” ne-a declarat unul dintre fanii echipei. Conducerea CSM Vaslui a precizat pentru Vremea Nouă că prețul biletelor a fost stabilit la începutul sezonului, iar el rămâne neschimbat până la finalul campionatului. Bogdan Cristea, directorul clubului, a dat asigurări că biletele fără preț pe ele sunt cazuri izolate, iar pe viitor se vor lua măsuri ca astfel de suspiciuni să nu mai existe.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.