30.5 C
Vaslui
04-iul.-2022

Sute de bătrânii au aşteptat în frig şi ploaie pentru a primi ajutoare, la Constanţa

Sute de oameni au făcut noapte albă în Constanţa în aşteptarea alimentelor oferite de primărie. Bătrânii au îndurat ploaia şi frigul de afară aşteptand ajutoarele. Pot primi pachete de la primărie pensionarii cu venituri mici, bătrânii fără niciun venit şi persoanele cu handicap.

Oamenii au uitat şi de somn şi de frig şi s-au aşezat la rând pentru a primi pachetele alimentare. Toţi spun că acest ajutor le e de de mare folos acum în pragul Crăciunului.

„De la 4 stau. E frig dar dacă astea-s condiţiile. Astea-s condiţiile de trai. Şi suntem mulţumiţi, că tot ne dă şi nouă nişte pachete. Sunt foarte bune pachetele. La 4 milioane pensie sunt foarte bune”, spune un constăţean.

„Sunt foarte bune. Pentru o pensie de 6 milioane sunt nemaipomenite. De la ce ora 2 noaptea stau. Dar nu m-a obligat nimeni. Am venit c-am vrut eu”, a spus un localnic.

Pachetele oferite de primăria Constanţa conţin un pui, un litru de ulei, un kg de zahăr, unul de făină şi unul de orez. Aceste ajutoare vor fi distribuite până în preajma Crăciunului.

De aceste ajutoare alimentare beneficiază pensionarii cu venitui sub 800 de lei, bătrânii fără niciun fel de venit şi persoanele cu handicap.

realitatea.net

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here