spot_imgspot_img
5.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Sute de tineri din toată zona, la super-party-ul de la Vetrișoaia

- Advertisement -
Corneliu Stângă, primarul comunei Vetrișoaia și omologul său moldovean, Tudor Tanasev, primarul satului Holercani

SĂRBĂTOARE… Petrecere de senzație la Vetrișoaia, acolo unde Ziua Comunei a adunat un număr foarte mare de participanți, tineri îndeosebi, atrași de spectacolul pregătit de oficialități, pentru seara în care toată lumea a fost invitată să îi sărbătorească pe vetrișoeni. Primarul Corneliu Stângă a avut un invitat special, în persoana unui primar din raionul Dubăsari, Republica Moldova, cu care are un proiect transfrontalier, benefic ambelor comunități, care a lăudat comuna Vetrișoaia. “Este un sat curat, frumos, european și atrăgător”, a spus Tudor Tanasev, primarul satului Holercani.

Cu câteva ore înainte de începerea spectacolului pregătit de primarul Corneliu Stângă pentru sărbătoarea comunei Vetrișoaia, publicul a început să se adune. Mulți hușeni și mulți tineri din comunele din jur au venit să petreacă alături de vetrișoeni, mai ales că artiștii aduși de Primărie sunt acum pe val, în preferințele tinerei generații. Jador, JO, ba chiar și trupa AZUR, care a știut să se mențină în atenția publicului tânăr, nu doar o nostalgicilor. Toți oaspeții au fost impresionați, înainte de orice, de aspectul foarte frumos al Vetrișoaiei. Curățenie, grijă pentru detalii, o grădină de vară elegantă, cu scaune, ba chiar și o mică fântână arteziană lua ochii musafirilor. “E un sat deosebit, e bine gospodărit și se simte că oamenii de aici chiar vor să fie civilizați. Bravo lor”, au spus cei care au mers la petrecere, pe rețele de socializare, unde evenimentul putea fi văzut și live, pe internet. Mulți au susținut că Vetrișoaia a depășit la capitolul “petreceri reușite” Hoceniul, care, de regulă, era primul în preferințe, datorită artiștilor de top aduși la sărbătoarea comunei. Acum, Vetrișoaia, la întrecere cu Muntenii de Jos, unde, la fel, s-au adus artiști foarte populari, a reușit să se evidențieze.

Primar din Moldova: “Vetrișoaia este un sat european. Drumul și curățenia mi-au plăcut foarte mult”

Primarul Corneliu Stângă are un proiect tranfrontalier împreună cu o primărie de peste Prut, din raionul Dubăsari, satul Holercani. Primarul acelei comunități a venit cu drag la Vetrișoaia, recunoscând că este prima dată aici, iar în România nu a mai fost decât o singură dată, la București. Tudor Tanasev a lăudat satul Vetrișoaia. „Comuna Vetrișoaia este o comună curată. Pentru mine asta este foarte important. Se vede de la intrare. Are aspect european. Este un sat care pare vechi, dar este nou. Iarba este cosită, copacii văruiți, hârtii și gunoi nu văd pe străzi. De asemenea, drumul mi-a plăcut. Drumul de la Albița până aici este foarte bun, față de Moldova. Așa cum am spus, Vetrișoaia este un sat european și foarte atrăgător”, a spus Tudor Tanasev, primarul satului Holercani, din raionul Dubăsari, Republica Moldova, o localitate cu 3200 de locuitori. La închiderea ediției, petrecerea de la Vetrișoaia era în toi, așa că vom reveni ulterior cu detaliile despre sărbătoarea vetrișoenilor.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.