spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
22-feb.-2024

Sute de tineri, prezenți în Parcul Copou, la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Vaslui! (FOTO)

- Advertisement -

EMOȚII… Feerie a tinereții în inima Vasluiului, astăzi, 27 august 2022, când are loc cea de-a IV-a ediție a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Eparhia Hușilor! Din tot județul s-au adunat în Parcul Copou din municipiul  reședință, tinerii care simt credința ca pe identitatea care le dă, dincolo de toate, sensul bun în viață.

Episcopia Hușilor a reușit să aducă la eveniment un invitat cu totul special, pe actorul american, Jonathan Jackson, cel care, în 2012, alături de familia sa, s-a convertit la Ortodoxie. Din postura de descoperitor al măreție credinței creștin-ortodoxe, care alege, iată, să urmeze la modul cât se poate de concret și de sincer acest drum spre veșnicie, Jonathan Jackson a venit la vaslui să susțină o conferință, care se numește „Identitate virtuală versus identitate reală. Pericol, nepăsare sau stare de fapt?”. În prezența Preasfințitului Ignatie, Episcopul Hușilor, cel căruia i se datorează acest eveniment devenit tradiție locală, pe scena frumos din parcul Copou, alături de oaspeții din America, au urcat președintele CJ, Dumitru Buzatu, primarul de Vaslui, Vasile Pavăl, primarul de Huși și Ioan Ciupilan. Împreună cu tinerii, cu toții au rostit rugăciunea „Tatăl Nostru”, iar Imnul Național a fost cântat cu emoție de corala Fantasia. Se anunță o zi cu multe momente deosebite, organizate de Episcopia Hușilor. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

 1. Ia adus pe multi de la sate marginașe iau prostit ca merg in excursie gratuit exact cum fac primari din București pe 14 octombrie in plimbare la iasi. Ce sa le faci unde nu e minte vai de picioare nenea primar de vaslui a anulat cu buna stiinta balciul anual a gasit loc pentru o baza sportiva cica

 2. Spălare de creiere!
  Am crezut că este specifică celor mai în vârstă, dar să-i îndoctrinezi și pe cei tineri, cu atâtea mijloace de informare acum, este de necrezut!
  Nu știam ce-i cu marșul de prin oraș , în care strigau ”Vaslui, Vaslui!”
  Măi tinerilor, voi nu vedeți că nu aveți un viitor în țară , nu vă creează locuri de muncă și voi îi găsiți ”modele” și-i urmați pe ăștia??
  Sunteți de râsul curcilor!

 3. Ce vorbeşti frate….. bărbosul burtos nu poate să ţină microfonul are slugi , merge de minune şărlătănia , minciuna ,hoţia cu întălnirea tinerilor ortodocşi………primitivism si prostie doar la VASLUI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.