5.4 C
Vaslui
07-dec.-2022

Sute de turişti, blocaţi într-o parcare din staţiunea Rânca. „Rup bariera, lăsaţi-mă să plec”

- Advertisement -

Turiştii, în mare parte craioveni, s-au grăbit să plece cam în acelaşi timp pentru a nu depăşi ora 23,00. Astfel, s-au format cozi uriaşe, iar oamenii au fost ţinuţi pe loc aproape 4 ore.

A fost haos sâmbătă seara într-o parcare din staţiunea montană Rânca din judeţul Gorj. Sute de oameni au stat la coadă mai mult de patru ore pentru a putea ieşi din parcarea staţiunii. Conform regulamentului, turiştii ar fi trebuit să părăsească perimetrul parcării în 10 minute pentru a nu mai fi taxaţ.

„Aşteptăm să plecăm acasă de vreo patru ore. Nu ştiu dacă s-au făcut patru ore, dar trei ore sigur au trecut. Stăm cu copiii în maşină şi nu vor să ridice bariera pentru că zic să plătim fiecare 10 minute de staţionare. Sunt nebuni! Păi, e vina noastră că am staţionat atât, e vina noastră că nu ştiu ei să se organizeze?”, a declarat Sorin Vlădoiu din Craiova.   Mulţi dintre şoferi şi-au pierdut calmul, au devenit recalcitranţi şi au ameninţat că vor distruge bariera dacă nu vor fi lăsaţi să plece.

„Rup bariera, lasaţi-mă să plec. Stăm ca proştii că nu vrei tu să ridici bariera?”, i-au reproşat oamenii paznicului care era deja depăşit de situaţie. La coadă aşteptau peste 200 de maşini să plece spre casă.

În cele din urmă, bariera a fost ridicată. Între Rânca şi Novaci, însă, s-au format cozi pe kilometri întregi. Cei mai mulţi dintre turişti au declarat că vor să ajungă acasă înainte de ora 23 pentru a nu fi prinşi în trafic şi amendaţi.

Citeste mai mult: adev.ro/qmcg9o

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.