29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

SYLVESTER STALLONE, ȘEF AL MAFIEI ÎN DRAMA „KANSAS CITY”. ESTE PRIMUL SĂU ROL PRINCIPAL ÎNTR-UN SERIAL TV, DE-A LUNGUL CARIEREI DE PESTE 50 DE ANI

Sylvester Stallone va fi șeful mafiei în serialul dramă „Kansas City”. Este prima dată când starul din Rocky și Rambo va juca rolul principal într-o serie TV, în timpul carierei sale de peste 50 de ani în show-business.

Proiectul este dezvoltat de Paramount+, cu Taylor Sheridan (Yellowstone) și Terence Winter (The Sopranos, Boardwalk Empire), producători, notează Deadline.

Actorul de trei ori nominalizat la Oscar a mai apărut în producții TV de-a lungul anilor, în show-uri ca Police Story (1975) și Kojak (1975).

În „Kansas City”, un mafiot italian din New York City (Stallone) este forțat să se mute într-un loc în care nu și-ar fi imaginat că va ajunge vreodată: Kansas City, Missouri.

Amplasat în zilele noastre, legendarul mafiot al lui Stallone, Sal, se confruntă cu sarcina uluitoare de a-și restabili familia mafiotă italiană în orașul modernizat, cu împușcături directe, Kansas City.

Acțiunea are loc în zilele noastre. Sly este un legendar mafiot care primește sarcina de a-și restabiliza familia italiană în modernul Kansas City…https://www.filmnow.ro/stiri/sylvester-stallone-sef-al-mafiei-in-drama-kansas-city-este-primul-sau-rol-pricipal-intr-un-serial-tv-de-a-lungul-carierei-de-peste-50-de-ani-69874

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here