spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Taekwon-do ITF | Școala vasluiană de taekwon-do ITF confirmă așteptările

- Advertisement -
MEDALIAȚI… ACS “Liga de Est” Vaslui s-a întors cu 23 de medalii de la ediția 2024 a Campionatului European de Takeon-do ITF, desfășurată la Lublin, Polonia.

PERFORMANȚE… Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, sportivii de la ACS “Liga de Est” Vaslui au reprezentat cu cinste Vasluiul și la Campionatul European de Taekwon-do ITF din Polonia. Vasluienii s-au întors cu 23 de medalii, dintre care 9 obținute la probe individuale și 14 la probe pe echipe.

La individual, Vasluiul a cucerit două medalii de aur, prin Amalia Teodora Codreanu (spargeri forță – seniori) și Ștefania Eliza Filip (tull, 1 dan, pre-juniori), patru medalii de argint, cîștigate de Andrei Chiriac (tehnici speciale – seniori), Georgian Manea (spargeri forță – seniori), Florin Ciobotaru (spargeri forță – juniori), Teodora Elena Darie (spargeri forță – juniori) și trei medalii de bronz: Ștefan Frățian (tull, 2 dan – seniori), Dumitru Iordachi (tehnici speciale – seniori) și Andrei Chiriac (tull, 2 dan – seniori). Alte 14 medalii au fost obținute cu echipele României, dintre care 8 de aur, 2 de argint și 4 de bronz. Medaliile de aur au fost cucerite de Alexandru Ignat (tehnici speciale și tull), Ștefan Frățian (tehnici speciale și spargeri forță), Karina Paula Bojoagă (tehnici speciale), Andrei Chiriac (tehnici speciale), Dumitru Iordachi (tehnici speciale) și Georgian Manea (spargeri forță). Amalia Codreanu (tehnici speciale) și Teodora Darie (spargeri forță) au devenit vicecampioane europene, iar Ștefania Eliza Filip (tull și luptă), Amalia Codreanu (tull) și Laura Munteanu (tull) au cîștigat medaliile de bronz. Delegația clubului vasluian a fost formată din 21 de persoane, 6 sportivi seniori, 3 juniori, 3 pre-juniori, 2 antrenori de lot național, 2 arbitri internaționali, un kinetoterapeut și 4 suporteri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.