Tâlhar după gratii: a bătut un copil ca să-i fure telefonul!

DE – ALE CLANURILOR… Un bărbat de 25 de ani, Șaim Alexandru-Daniel, din municipiul Bârlad, a fost arestat preventiv pe 18 ianuarie, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Individul i-a furat telefonul unui adolescent de 14 ani și apoi l-a lovit cu pumnii și picioarele.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În cursul zilei de 17 ianuarie a.c., ora 17.33, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată de către un tânăr de 14 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în aceeași seară, la ora 17.00, în timp ce se afla în municipiul Bârlad, pe strada Emil Racoviță, a fost deposedat de telefonul mobil și, când a plecat în urmărirea autorului, acesta l-a lovit cu pumnii și picioarele.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunii. Prejudiciul în cauză este estimat la 2500 de lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate. În urma probatoriului administrat, la data de 17 ianuarie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de 18 ianuarie acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Iată decizia judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad: „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad în dosarul de urmărire penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului ȘAIM ALEXANDRU-DANIEL, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, (faptă săvârșită la data de 17.01.2021 – persoana vătămată A.A. I.), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.01.2021 și până la data de 16.02.2021, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul ȘAIM ALEXANDRU-DANIEL.”  Sentința a fost contestată de inculpat la Tribunalul Vaslui.




NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ