Tâlhar la 51 de ani: a furat de la un bãtrân, l-a si bãtut si a ajuns în arest!

FÃRÃ RUSINE… Mircea V., un bãrbat de 51 de ani din comuna Feresti, a fost retinut de cãtre politistii din cadrul Sectiei nr. 2 Politie Ruralã Vaslui, pentru sãvârsirea infractiunii de tâlhãrie calificatã. Acesta a intrat peste un consãtean în casã, l-a bãtut si i-a sustras toti banii! Victima a ajuns la spital, autorul în arest!

Politistii Sectiei nr. 2 Politie Ruralã din cadrul Politiei Municipiului Vaslui au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat de 51 de ani, din comuna Feresti, bãnuit de comiterea infractiunii de tâlhãrie calificatã. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit cã în ziua de 15 august a.c., în jurul orei 14.00, pe fondul consumului de alcool, Mircea V., bãrbatul cercetat, s-ar fi deplasat la locuinta persoanei vãtãmate, un bãrbat de 85 de ani din aceeasi localitate, pe care, prin violentã, l-ar fi deposedat de suma de 780 lei. În urma agresiunii, bãtrânul a suferit vãtãmãri corporale, ce necesitã 4-5 zile de îngrijiri medicale.

„În data de 19 august a.c., bãrbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astãzi, acesta va fi prezentat Judecãtoriei Vaslui cu propunerea de arestare preventivã. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului.”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Mircea V. a primit ieri mandat de arestare pentru 30 de zile! „Dispune arestarea preventivã a inculpatului V. Mircea, pentru comiterea infractiunii de tâlhãrie calificatã, pe o duratã de 30 de zile, de la 20.08.2020 la 18.09.2020, inclusiv. În baza art. 230 Cod procedurã penalã, dispune emiterea de îndatã a mandatului de arestare preventivã al inculpatului V. Mircea.”, a dispus ieri instanta de judecatã. Sentinta nu este definitivã, ea putând fi atacatã cu apel în termen de 48 de ore.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ