Tâlhărie în plină zi, în România! Bunică pusă la pământ, cu nepotul de mână. VIDEO

Scene ireale în România! O bunică a fost lovită năpraznic și pusă la pământ de un tâlhar, în timp ce își plimba nepoțelul.

O cameră de luat vederi montată pe un bloc din Piatra Neamț a surprins o tâlhărie, a cărei victimă a fost o femeie în vârstă, care mergea pe stradă cu nepotul de doi ani.

Pe filmare, femeia se vede ținând copilul de mână, mergând încet, pe o alee dintre blocuri. La un moment dat, din spate, se vede un bărbat care vine în ritm alert, se uită în spate pentru a se asigura că nu este văzut de nimeni, se apropie de femeie, după care o lovește violent.

Din imaginile înregistrate se poate vedea cum femeia cade la pământ, lovindu-se de asfalt. De asemenea, copilul cade și el pe jos. Hoțul îi smulge femeii o poșetă după care pleacă liniștit. În poșetă, femeia avea un telefon mobil ”antic” și un portmoneu cu acte și cu imensa sumă de 10 lei.

La nivelul Poliției Piatra Neamț, lucrurile stau clar. Este vorba despre o tâlhărie. ”Se fac cercetări în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de comiterea faptei”, a transmis Georgiana Moșu, de la IPJ Neamț.  VIDEO

https://evz.ro/talharie-in-plina-zi-in-romania-bunica-pusa-la-pamant-cu-nepotul-de-mana-video.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ