Tâlhărie neobișnuită la Oprișița: victima bătută și lăsată fără cal și căruță

INCONȘTIENȚI… Doi frați din satul Oprișița, comuna Poienești, s-au gândit și chiar au izbutit să ducă infracțiunea de tâlhărie la un alt nivel. Pe fondul unui conflict mai vechi, aceștia și-au agresat victima, pe care, ulterior, au deposedat-o de cal și căruță. Agresorii nu au ajuns prea departe cu atelajul, fiind prinși în aceeași zi de polițiștii vasluieni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, cei doi frați au fost reținuți sâmbătă pentru 24 de ore, duminică fiind duși în fața unui procuror pentru dispunerea unei măsuri preventive. “Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați din Oprișița, comuna Poienești, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în ziua de 6 februarie a.c., la ora 15:30, persoana vătămată, un bărbat de 39 de ani, din Oprișița, care se afla în zona unui local de alimentație publică din aceeași localitate, ar fi fost agresat de către cei doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii și deposedat, prin violență, de un cal și o căruță. Agresiunea s-ar fi produs pe fondul unui conflict mai vechi existent între persoana vătămată și agresori. În aceeași zi, 6 februarie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, față de persoanele bănuite s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților” a declarat reprezentantul IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ