spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Tânãr arestat dupã ce a comis un furt si o tâlhãrie, în direct! (VIDEO)

- Advertisement -

PRINS… Un tânãr de etnie rromã, în vârstã de 22 ani, din Bârlad, a fost arestat preventiv dupã ce a comis, pe aceeasi stradã, o tâlhãrie, un furt calificat si o tentativã la furt calificat de la aceiasi societate, în perioada 18-21 august. Tâlharul, având si “asistent”, a dat douã lovituri la o societate, unde initial a încercat sã spargã, dar n-a reusit, apoi în urmãtoarea noapte, nelinistit cã nu a reusit sã intre, a venit cu “asistentul” si a furat mai multe obiecte. În noaptea de 20/21 August a vrut sã spargã iar, dar a început sã sune alarma si hotul a fugit, furând unei femei care trecea prin zonã o pungã de cadou, plinã. Pãgubitul, care avea montate camere de supraveghere ce au surprins totul, a mers la politie si, cu hotul în prim plan, pe imagini, a reusit, împreunã cu politia sã-l prindã!

Umare a cercetãrilor într-un dosar penal care vizeazã sãvârsirea infractiunilor de furt calificat si tentativã la furt calificat, plus o tâlhãrie asupra unei femei, politistii din Bârlad au identificat un bãrbat, de 22 de ani, de etnie rromã, bãnuit de comiterea faptelor.

Astfel, în noaptea de 18/19 august, în jurul orei 3.30, acesta a încercat sã spargã un magazin din strada Vasile Pârvan. Nu a reusit si la aceeasi datã, în jurul orei 3.45, bãrbatul în cauzã si-a chemat un asistent” care si el ar fi încercat sã pãtrundã în incinta magazinului. Au reusit sã spargã abia pe 20/21 august, noaptea, furând din magazine cât au putut lua cu o sacosã. Au fugit când a început alarma sã sune si în calea lor a apãrut o femeie cu o sacosã de cadouri în mânã, pe care au smuls-o. Proprietarul magazinului a fost pe fazã si, împreunã cu politistii, l-au prins pe “tâlharul si talibanul” care dãdea spargere la el la magazin. Bãrbatul a fost retinut pentru 24 de ore si introdus în Centrul de Retinere si Arestare Preventivã al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, iar la data de 22 august a fost prezentat instantei de judecatã, care a admis mãsura arestului preventiv pentru 30 de zile. “Admite propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad privind pe inculpatul: DODOLOI CLAUDIU-STEFÃNEL, pentru sãvârsirea infractiunilor: – Furt calificat, (faptã din data de 18.08.2021, persoanã vãtãmatã S.C A…..a S.R.L si din data de 21.08.2021 persoanã vãtãmatã S.C A…..a S.R.L) si – Tâlhãrie, (faptã din data de 21.08.2021, persoana vãtãmatã O.A.). Dispune arestarea preventivã a inculpatului pentru o duratã de 30 zile începând cu data de 22.08.2021 si pânã la data de 20.09.2021, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivã pentru inculpatul DODOLOI CLAUDIU-STEFÃNEL. Respinge ca neîntemeiatã solicitarea de luare a mãsurii preventive a arestului la domiciliu, formulatã de inculpat.”, precizeazã judecãtorul de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Bârlad. Supãrat, Dodoloi Claudiu Stefãnel a fãcut contestatie la sentintã si acum asteaptã termenul la apelul care se va judeca la Tribunalul Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.