spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
04-mart.-2024

Tânăr bătut până la comă de ziua lui

- Advertisement -

Răfuielile fac tot mai multe victime la Botoşani, iar cel mai grav este că multe agresiuni se încheie tragic.

Valul de agresiuni din ultima perioadă a ajuns să îi sperie chiar şi pe medici, care spun că au parte de tot mai multe cazuri extrem de grave din cauza violenţei de care dau dovadă unii botoşăneni. Astfel, după ce un dorohoian a murit la Bacău, după ce a fost găsit în comă pe stradă, fiind victimă a unei agresiuni, un alt bărbat a ajuns să fie internat la Suceava, în stare gravă, după ce a fost lovit cu pumnii în cap chiar de ziua lui.

Originar din Botoşani, bărbatul, care abia a împlinit 37 de ani, şi-a sărbătorit ziua de naştere, în weekend, într-un club din Stăuceni. Acesta a petrecut şi a băut cu mai mulţi prieteni, iar la un moment dat, încinşi de aburii alcoolului, sărbătoritul şi un alt tânăr, de 27 de ani, care petrecea în club, s-au luat la ceartă. De la ameninţări şi injurii, cei doi au trecut în scurt timp la violenţă fizică, iar oponentul mai tânăr a tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra adversarului său. Năucit de lovituri, acesta a căzut pe podea, însă agresorul nu s-a oprit şi a continuat să îl lovească, în special în zona capului.

Agresorul a fost oprit de ceilalţi participaţi la petrecere, iar victima a fost preluată de o ambulanţă chemată de cei din local, speriaţi de cantitatea de sânge pe care o pierdea. „Pacientul a ajuns în serviciul nostru ca victimă a unei agresiuni. Prezenta un traumatism cranian acut, hematom cranian, fractură craniană şi sângerare la nivelul urechii drepte, semn al unei hemoragii cerebrale”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD. La scurt timp, din cauza stării sale grave, bărbatul a fost direcţionat către Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internat pe secţia de neurochirurgie pentru supraveghere şi tratament de specialitate. …https://www.monitorulbt.ro/prima-pagina/2021/09/09/tanar-batut-pana-la-coma-de-ziua-lui/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.