Tânăr de 24 ani, numit al treilea membru din Cancelaria Prefectului Vaslui

Cel de-al treilea membru din Cancelaria Prefectului este un tânăr de 24 ani. Se numește Alexandru Luca și ocupă funcția de consilier. A terminat Liceul Teoretic “Mihail Kogalniceanu, profil Filologie – intensiv engleză, iar apoi Facultatea de Drept din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza”, promotia 2015-2019. A fost voluntar ELSA Romania (European Law Stdents Association), departamentul de Marketing, 2015-2017, are 5 ani de experiență în fotografie/videografie și un an de experiență în administrarea unui SRL.
17 COMENTARII

 1. Sunteti dusi cu capul ? Nu sunt bani la bugetul statului si voi angajati trei consilieri ai prefectului ? Ce rol au acesti consilieri, nu mai sunt angajati in prefectura, nu are cine-i face piata sau lustrui pantofii domnului prefect ? Tot respectul pentru domnul Laudatu dar nu are experenta si cateii de langa el il ajuta sa cada in cap de aceea ii baga langa el oameni tot fara experienta. Avea nevoie doar de un consilier cu multa experienta in administratie, gen Ciomaga, si mai are un subprefect care cu asta s-a ocupat in ultimii ani, deci nu avea nevoie de trei consilieri. Dar ca si Polak, cand ai o mamica patroana si are ceva banuti, imediat se ridica baiatul care ajunge peste noapte consilier, nu dai examene, iti trebuie doar pile.

  ?

 2. Perfect…macar vedem exact cat de jos putem ajunge in administratie..faptul ca are experienta in videografie ma linisteste oarecum:))) Tinerii frumosi si liberi!!

 3. Ne plangeam ca fostii guvernanti numesc in functii lipitorii de afise! Dar ce sa vezi actualii guvernanti trimit in functii publice oameni cu experienta in videografie,(VIDEOGRAFÍE s.f. 1. Fotografie obținută prin mijloace video. 2. Producție de film cu ajutorul metodelor de înregistrare electronică a imaginilor și al tehnicilor electronice postproducție (montaj, trucaj, sonorizare).
  Asta ne mai lipsea, un specialist in trucaje ca in rest aveam cea mai performanta administratie publica si cei mai buni parlamentari (fiul lui mama Polak, ginerele lui socru Farmazon, Shaormel, sotul doamnei judecator, personajul de agatat Vintile de la Barlad, etc)!!!

  • A-ți văzut doar ca are experienta în videografie, dar ca a terminat dreptul, asta însemnând ca are și o licență, nu ați văzut?
   asa e omul în ziua de azi!
   nu învățați sa dați șansă tineretului??

    • Pentru psd e un cosmar cand vad oameni cu studii universitare facute la zi in anii tineretii numiti in functii publice. Ei prefera oameni mediocri pentru ai putea controla, fara liceu sau cu bac la 25 de ai ca ciolacu.

     • Pentru neomarxistul si neocomunistul din tine! Te rog sa citesti comentariul meu si raspusnul tau si o sa vezi ca ne aflam in aceeasi situatie ca in bancul, absurd ce-i drept, in care popa spune “Sarut mana matusa!” iar baba ii raspunde “Mulg vaca parinte!”.

     • Citind mai atent comentariul tau vad ca faci aceleasi greseli gramaticale ca si ante latratoarea Paula! Sa inteleg ca toti sectantii sunt agramati sau sunteti una si aceeasi persoana? Aia scrie “a-ti vazut” iar tu scrii “ai controla”! Analfabeti, dar fuduli!

   • Se scrieti”ati vazut”! Si daca ar fi numai asta, dar banuiesc ca nu va lipseste doar partea asta de educatie, pot sa pun pariu ca sunteti din aceeasi secta cu domnul de mai sus. Ca sa fii jurist, dupa ce termini facultatea de drept (la dansul poate a fost Facultatea de Drept Vorbind, cum unii dintre colegii dansului au absolvit Facultatea de Stomatologie Veterinara) trebuie sa dai examen si sa intri in randul consilierilor juridici, avocatilor sau magistratilor. Fara aceste examene ramai doar un SIMPLU ABSOLVENT!!!

     • Pai nu ai cum sa te cobori la nivelul meu pentru ca ar trebui sa urce in stratosfera intelectualul din tine! Dar ma rog sa stii ca pot sa ma cobor eu la nivelul tau, nivel care este de rubrica din Vremea Noua “Ai parcat ca un bou!”.

LĂSAȚI UN MESAJ