24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Moarte misterioasă: hușean de 31 de ani, descoperit fără suflare într-o parcare din Germania!

DECES… Un tânăr de 31 de ani, din municipiul Huși, Ionuț Sava, a fost găsit mort într-o parcare din Germania, în autoutilitara cu care transporta marfă.

TRAGEDIE… Moartea unui tânăr din municipiul Huși, Ionuț Sava, este învăluită în mister! Bărbatul care avea 31 de ani a fost găsit într-o parcare din Germania, în vehiculul pe care era angajat ca șofer pentru transport de mărfuri. Ionuț, spun apropiații, era o persoană plină de viață, prietenoasă și gata să ajute pe oricine. Plecase în străinătate pentru a-și face un rost mai bun și se angajase în Germania, unde, într-adevăr, muncea destul de mult.”Cine crede că este ușor să fii șofer în comunitatea europeană, acela înseamnă că nu știe ce stres este, ce dificultăți întâmpini, mai ales când știi că, orice problemă ai avea tu, trebuie să te descurci mai mult singur”, au reacționat colegii șoferi din Comunitate, la vestea că Ionuț Sava a fost găsit decedat. Trupul neînsuflețit al tânărului va fi adus în țară pentru înmormântare.

Un tânăr de 31 de ani, din municipiul Huși, a fost găsit mort într-o parcare din Germania, în autoutilitara cu care transporta marfă. Acesta se numește Ionuț Sava, iar apropiații săi spun că moartea sa rămâne una învăluită în mister. Ionuț a ținut legătura cu membrii familiei sale până vinerea trecută, când a vorbit la telefon cu fratele său, de asemenea șofer în Comunitatea Europeană. Pentru că apoi tânărul de 31 de ani nu a mai răspuns, iar membrii familiei și-au făcut griji, fratele său din Olanda a mers în Germania, unde a găsit mașina condusă de Ionuț, într-o parcare. Descoperirea a fost șocantă: Ionuț era decedat. Nu prezenta semne de violență la o primă vedere. Avea lângă el câteva doze de energizant, spun apropiații, și nu este exclus să fi suferit un infarct. Medicii legiști vor stabili însă cu exactitate ceea ce s-a întâmplat. „Dumnezeu să te ierte, colegule, ai plecat mult prea devreme”, au reacționat de rețelele de socializare șoferii cu care Ionuț a lucrat. „Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Ai plecat mult prea devreme și ne-ai lăsat cu sufletele sfîșiate, ai fost un băiat extraordinar, plin de fericire, nu duceai grija. Dumnezeu să te aibe în pază, suflet drag!”, a scris și Andrei, unul dintre prietenii tânărului hușean.

„Când am lucrat la o firmă de transport marfă din Cehia, ne punea să tragem tare și nu conta odihna, nu conta nimic”

Cazul acesta tragic a stârnit multe comentarii, legate de viața grea pe care o au românii aflați la muncă în străinătate, șoferi îndeosebi. „Când îi aud pe unii că e foarte simplu să fii șofer, că ce mare lucru. Nu știți voi ce înseamnă să stai prin parcări, să vină hoții, albaneji sau alte nații, cu cuțitele gata să te omoare, dacă nu îi lași să fure tot din TIR. Iei un ban, nu spun că nu, dar frica și stresul tău te pot băga în pământ. Apoi, oboseala e mare! Când am lucrat la o firmă de transport marfă din Cehia, ne punea să tragem tare și nu conta odihna, nu conta nimic. Doar să facem transporturile. Îmi era frică să nu adorm la volan, să fac vreo nenorocire. E amară pâinea în străini, vă spune cineva care a muncit 11 ani la șoferie în comunitatea europeană. Nu m-aș mai întoarce niciodată. Să se facă locuri de muncă bine plătite în țară, nu să se ducă românii slugi în țări străine. Dumnezeu să îl ierte pe acest copil, că e un copil față de mine. Condoleanțe familiei”, a scris Mircea.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here