spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Tânãr din Husi, victimã a vitezomaniei

- Advertisement -

Parinti, aveti grija ce masini si ce sfaturi le dati copiilor!

EXCES Dupã drama fratilor Hodea, doi tineri care si-au pierdut viata într-un cumplit accident de circulatie, chiar în preajma Crãciunului, un alt tânãr din Husi, în vârstã de numai 24 de ani, a cãzut victimã excesului de vitezã. Costel Andrunachi sau “Dany”, asa cum îl cunosteau apropiatii, a pierdut controlul volanului masinii pe care o conducea, a iesit cu masina de pe carosabil, rasturnandu-se pe camp. A fost gãsit de cadrele medicale prezente în scurt timp la fata locului, strivit de propria-i masinã. Culmea e cã acum câteva luni, acelasi sofer a mai avut un accident, produs tot din cauza vitezei excesive, din care a scãpat cu viata. De aceastã datã însã, „boala vitezei” i-a fost fatalã!

OFICIAL „În aceastã dimineatã, în jurul orei 03.37, pe un sector de drum situat în afara localitãtii Husi, a avut loc un grav accident de circulatie, soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetãri efectuate de politistii Biroului rutier municipal Husi, deplasati la fata locului, s-au stabilit urmãtoarele: Andrunachi Costel, în vârstã de 24 ani, din municipiul Husi, posesor al permisului de conducere categoriile A,B,C,E, se deplasa cu un autoturism pe D.N 24 A, din directia Husi cãtre Stãnilesti. La un moment dat, pe o portiune de drum în aliniament, din cauza vitezei excesive, tânãrul a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iar autovehiculul s-a rãsturnat în afara pãrtii carosabile, în partea dreaptã, având în vedere sensul de deplasare mentionat. Conducãtorul auto a fost gãsit sub autoturism, cadrele medicale ajunse la fata locului constatând decesul acestuia”, a precizat inspectorul Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IJP Vaslui.

Centura de sigurantã l-ar fi putut salva!

NESANSÃ Dacã tânãrul ar fi avut centura de sigurantã, au spus politistii, el ar fi scãpat cu viatã. In lipsa ei, a fost aruncat în exteriorul vehiculului, pentru ca mai apoi acesta sã cadã peste el, strivindu-l. În plus, oamenii legii au tinut sã precizeze cã drumul nu era afectat de gheatã sau polei. „Pe sectorul de drum pe care a avut loc evenimentul rutier, carosabilul era uscat, iar conducãtorul auto nu purta centura de sigurantã în momentul deplasãrii pe D.N. 24 A”, au mai precizat reprezentantii IJP Vaslui.

Plâns de prieteni: „Era un bãiat foarte sufletist, dar avea boala vitezei”!

PÃCAT Dany era cunoscut în Husi ca un tip pasionat de motoare, dar si de viteza în trafic. Recent, el a mai avut un accident în care a reusit sã pãcãleascã moartea. Ca o coincidentã sinistrã, ultimele postãri ale sale sunt toate cu accidente rutiere, de masini si motociclete. „Era un bãiat sufletist, dar avea boala vitezei. Avea permis de conducere de profesionist, era capabil, putea conduce camioane mari. Îi plãcea, însã, viteza. De multe ori glumeam si îi spuneam cã va sfârsi pe drumuri, dacã nu se potoleste, dar el râdea si spunea cã n-o sã-i parã rãu. În rest, ce pot sã mai zic, sincere condoleante familiei! Stiu cã pãrintii îl iubeau foarte mult”, a spus Cristi. De la aflarea vestii despre moartea sa, zeci de mesaje au umplut contul sãu de Facebook, semn cã Dany a avut multi prieteni. “A fost si va rãmâne cel mai bun prieten al meu. Totusi, de un singur lucru mã bucur: în acesti câtiva ani pe care i-a trãit, si-a trãit viata la maxim (de multe ori, chiar a depãsit acest <<maxim>>) ceea ce nu multi putem spune asta despre noi… Suflet cum avea el, nu mai întâlnesti… Cu sigurantã, Dumnezeu are nevoie de el acolo sus. Dumnezeu sã te ierte, sã te odihneascã în pace si sã dea putere familiei tale!”, a scris Daniel, prieten al tânãrului decedat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

133 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.