Tânăr în vârstă de 18 ani în comă profundă după ce a consumat mai multe cantităţi de alcool, vrând să se sinucidă din cauza unei decepţii din dragoste

În cursul nopţii de duminică, 21 februarie 2021, un tânăr a fost găsit de un echipaj SMURD în comă profundă. Acesta avea lângă el o sticlă cu vin emanând puternic a alcool. Băiatul a fost transportat de urgentă la UPU Iași.
Conform medicilor, după ce a fost detubat s-a ajuns la concluzia că băiatul a vrut să se sinucidă bând alcool din cauza unei decepţii din dragoste. Este a treia persoană care vrea să se sinucidă în doar o zi la Iași.
Un tânăr a intrat în comă după ce a băut alcool din cauza unei decepţii în dragoste
Poveste tristă pentru un tânăr care a ajuns în stare gravă la Unitatea Primire Urgentă (UPU) din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Acesta a intrat în comă după ce a consumat alcool vrând să se sinucidă din cauza unei decepţii în dragoste. După ce a fost îngrijit la UPU Iași, băiatul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Socola pentru mai multe investigaţii:
În cursul nopţii trecute a fost găsit un tânăr în vârstă de 18 ani de către un echipaj SMURD. Acesta se afla în comă profundă cu o sticlă cu vin consumata lângă el. Emana puternic a gelana etanolica. A fost intubat de către echipajul cu medic SMURD ajuns la faţa locului. După o perfuzie a fost detubat în Unitatea Primire Urgente Iaşi din cadrul Spitalului Sf. Spiridon. Băiatul din localitatea Budai a declarat că a vrut să se sinucidă după o decepţie în dragoste. Ulterior a fsot dirijatla Spitalul de Psihiatrie Socola. Este stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator. a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU SMURD Iaşi
Val de tentative de suicid în doar o singură zi în Iași
În cursul zilei de duminică, 21 februarie 2021, în judeţul Iași s-au înregistrat mai multe tentative de sinucidere. Vorbim despre faptul că în zona Bucium din Iași un tânăr în vârstă de 27 de ani a vrut să îşi încheie socotelele cu viaţa aruncându-se de la etajul 2 al unui imobil. Bărbatul a fost transportat de urgentă la UPU Iași.
Pe de altă parte, în localitatea Dancu din judeţul Iași un bărbat în vârstă de 35 de ani şi-a dus planul la bun sfârșit. Acesta a fost găsit spânzurat în locuinţa de mai mulţi membri din aceeaşi familie.
În ultima săptămână în Iași s-au înregistrat mai multe sinucideri. De exemplu, un bătrân în vârstă de 91 de ani s-a spânzurat de calorifer după ce, în urmă cu câteva săptămâni şi-a înmormântat soţia. Bătrânul nu a mai suportat gândul că a rămas fără iubirea vieţii lui.
Tot în aceeaşi perioadă, un bărbat din Tg. Frumos din Iași s-a spânzurat după ce în prealabil și-a tăiat soţia cu un topor şi cu un cuţit. Femeia se află în comă internată la un spital din municipiul Iași. …https://www.bzi.ro/tanar-in-varsta-de-18-ani-in-coma-profunda-dupa-ce-a-consumat-mai-multe-cantitati-de-alcool-vrand-sa-se-sinucida-din-cauza-unei-deceptii-din-dragoste-exclusiv-4133188?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ